Τρίτη 15 Απριλίου 2008

Six six six the number of the psist

Διψάω, διψάω πολύ......
Λίγο ψητό....... λίγο........

Είμαι καταρρακωμένος από τις επιθέσεις, πεινάω. Το κακό τώρα μου επιτίθεται και διαδικτυακά.


Πόσο ακόμα; Ένας απλός Πατριάρχης είμαι. Πρέπει να κρατήσω, να αντέξω, το Πάσχα είναι κοντά.

Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Δεχόμεθα επίθεση

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν αποδειχθεί κρισιμότατα για τη συνέχιση του αγώνα μας. Δοκιμάζονται οι σωματικές και ψυχικές μας αντοχές που ομολογουμένως έχουν φτάσει στα όριά τους και το σθένος των επιθέσεων που δεχόμαστε συνεχίζει πάραυτα, σε δυσθεώρητα ύψη.

Όπως άλλοι προφήτες κατά το παρελθόν δεχόμαστε τις επιθέσεις του Σαλατανά ο οποίος προσπαθεί σθεναρά να μας λυγίσει, εμφανιζόμενος εκεί που δε τον σπέρνουν ο σπασαρχίδας και δοκιμάζει την πίστη μας με σαλάτες. Εμφανίζεται αίφνης προκειμένου να μας τρομάξει και να μας κόψει την όρεξη και κάποιες φορές τα καταφέρνει ο άτιμος.

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Σαλατανά


Μας βάζει σε πειρασμό μετατρέποντας τα κρεατικά και τα ψητούρια σε πρασιές και γρασίδεα προσπαθώντας να μας μετατρέψει σε μιαρούς βετζετέριανς αλλά εμείς παρότι πεινασμένοι αντιστεκόμεθα. Πρόβατα δε γινόμαστε ρε, πώς να γίνουμε άλλωστε κάτι που τρώγεται;

Η περίοδος είναι η πιο κρίσιμη καθότι δεχόμαστε πλέον και επιθέσεις από επίσημες θρησκείες που προτρέπουν σε 40ήμερη νηστεία!!! Παρότι την αλήθεια την έχουν ασπαστεί υποσυνείδητα και λόγω ενστίκτου άπαντες και δοξάζουν όλοι την Κυριακή του Πάσχα, (ή Κυριακή της λύτρωσης για τους οπαδούς της θρησκείας μας), το Μέγα Σουβλακέα με ψητά και κρεατοφαγία μέχρι τσιρλιπιπί, για 40 ημέρες το σκότος επικρατεί στην πλάση.

Τα σημάδια αγγίζουν τα όρια του παραφυσικού και του παρά φύσιν. Μέρες τώρα προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τον εθνικό Ghostbuster Κώστα Χαρδαβέλλα για να δημοσιοποιήσει τις επιθέσεις που δεχόμαστε με σκοπό να αφυπνήσει και να ευαισθητοποιήσει τον Ελληνικό λαο για το δράμα που περνάμε. Οι γραμμές είναι κατειλημμένες και ο κος Χαρδαβέλλας δεν εμφανίζεται να μας μιλήσει παρά τα επανειλημμένα μηνύματα που του έχουμε αφήσει στον τηλεφωνητή του, στο κινητό του, τα φαξ και τα e-mail που έχουμε στείλει. Ο κος αυτός είναι άφαντος και ασχολείται στις τελευταίες του εκπομπές με φαιδρά θέματα αγνοώντας προκλητικά τους κινδύνους που διατρέχουμε όπως πχ με τα πειράματα και τις σκοτεινές συνωμοσίες των Αμερικανών που έχουν σα σκοπό να καταστρέψουν τις καλλιέργειες πατάτας του Κάτω Νευροκοπίου και την εμφάνιση και τις στενές επαφές καλλικάτζαρων με ιθαγενείς της φυλής των Μούκου- Μούκου στο Νεπάλ.

Αυτονομηθήκαμε λοιπόν ως άλλοι Κοσσοβάροι εμείς οι Ασ-σοβάροι καθότι τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά στενά και μη μπορώντας να περιμένουμε έξωθεν βοήθεια φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας «Τα σημάδια». Η αλήθεια λάμπει τώρα μέσα απ’ αυτό το blog. Δε θα μπορούσε βέβαια να μη λάμψει αφού όλη μέρα κάθομαι και τη γυαλίζω. Παρακαλείσθε να απομακρύνετε τα ανήλικα παιδιά από τους υπολογιστές σας.

Ο Σαλατανάς προσπαθεί να μας φοβήσει κατά της ιερή στιγμή της Ψηστικής Μετάληψης, της βρώση των προϊόντων του Δημιουργού μας μετατρέποντας τα ψητά σε χόρτα.

Τα μπριζολίδια πριν τη μεταμόρφωσή τους...





...σε μιαρά χορταρικά



Μέχρι και οι καρποί των δέντρων έχουν αλλοιωθεί και μεταμορφωθεί ενώ τα σημάδια πάνω τους προειδοποιούν και μας απειλούν «την έχετε γαμήσει».

Τα πορτοκάλια μετατράπησαν σε πουτσοκάλια και μας γαμούν τα πρέκια. Προσοχή κάποια είναι καυλωμένα! Όσοι από εσάς έχουτε πουτσοκαλιές μη τα φάτε τη γαμήσατε.





Γαμιστερά πουτσοκάλια

Τα ξίδια έγιναν ούρα και δε μπορούμε να συνοδεύσουμε τα ψητά μας.


Ουραίο ποτό!



Αυτά είναι σημάδια των καιρών, σημάδια αποκάλυψης, σημάδια της σκοτεινής ύπαρξης του Σαλατανά και των ακολούθων του, των αυτονομιστών Λος Χορτοφαγίστας και των συν αυτοίς αιρέσεών τους όπως οι Λος Λόμπος, οι Λος Άντζελες και οι Λος Τρες Παπάρας.

Δεν αντέχουμε άλλο στη κοροϊδία, τον αποπροσανατολισμό και την προδοσία του λαϊκού αισθήματος και των οπαδών της θρησκείας μας. Όλα σιγά σιγά αποκαλύπτονται και ο λαός καταλαβαίνει ότι η αμοραλιστική νομενκλατούρα σας είναι σάπια και θα βρεί την τιμωρία που της αξίζει. Η χοληστερίνη επιτίθεται ανελέητα στο θεοκράτη Hades αλλά εκείνος αντιστέκεται σθεναρά. Ο Estarian συγκεκριμένα μετά την Τσικνοπέμπτη έχει πέσει σε μία σκοτοδίνη, ένας σίφουνας ξερίζωσε το λογικό του, μια θύελλα ξεθεμέλιωσε την καρδιά του, μια πυρκαγιά πυρπόλησε την ψυχή του, κι έεεενα αστραπόοοοβροντο….. Δεν υπάρχει πιά μυαλό για πίστη, για τα ιερά και τα όσια, για τις μάχες που χρειάζονται ενάντια στο κακό. Όλοι όμως, ακόμα και εμείς (ο Humma και ο Zaphod) που παραμένουμε ανέπαφοι από τον πόλεμο που δεχόμαστε, συνεχίζουμε ακάθεκτοι, αντέχουμε στις κακουχίες, αλλά δε ξέρουμε για πόσο.

Ο αγώνας είναι δίς-κωλος και μόνο με προσευχή και την οικονομική αρωγή σας στον αγώνα μας, θα ξεπεράσουμε τους σκόπελους που συναντούμε στο ταξίδι για την λύτρωση. Κάθε προσφορά (υλική ρε ρεμάλια) κατά προτίμηση σε κόκκινο κρέας, ή πράσινα ευρώ είναι ευπρόσδεκτη.

Μία σχάρα κενή φέρεται εστρωμένη των πανσετών.
Όλοι μαζί θα φάμε μπροστά.

Νυν υπερ πάντων ο φαγών.