Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Ο μη ενδοξος απόγονος

Ατομάρες μου και πιστέ λαέ μου!

Ελπίζω να διαβάσατε το παλαιότερο αριστουργηματικό ψηστορικό γεγονός που ανέφερε ο χαριτωμένος προφήτης estarian περί του ιστορικού προσώπου με το σοφό όνομα Πιττακός ο γκασμάς.

Ο γκασμάς αυτός ήταν ένας από τους παλαιούς Σουβλακογενάρχες, οι οποίοι και ήταν επιφορτισμένοι να ταϊζουν και να προσέχουν το λαό του Σουβλακέα του Μέγιστου, του Σουβλακέα που είναι και γαμώ τις θεότητες κτλ κτλ, από την μήνιν των αμόρφωτων, χορτοφάγων βαρβάρων.

Για εκατοντάδες, χιλιάδες, εκατομμύρια θα έλεγα έτη, από την εποχή των Σουβλοχίμ και βγάλε, πάντα υπήρχε ένας Πιττακός ανάμεσα στους υπόλοιπους ηγέτες της χαριτωμένα γοητευτικής και μπυριακής μας ράτσας.

Φεύ όμως, ακόμα και οι λαμπρες γενιές έχουν τα μαύρα τους πρόβατα. Μερικές χέσε-μέσα γενιές έχουν μόνο τέτοια, αλλά η γκασμαδοΠιτακική γενιά δεν ανήκει σε αυτές.

Στον εικοστό μ.α.χ.χ. αιώνα γεννήθηκε ο καταστροφέας - μαύρο πρόβατο - μαύρο φίδι που μας έφαγε, απόγονος αυτής της μεγάλης γενιάς.

Απαρνήθηκε την δόξα του Σουβλακέα επίσημα, το γύρισε στον ΕΛληνοχριστιανισμό και στην χορτοφαγία. Ακόμα και το όνομα του άλλαξε, ώστε να μην έχει πλέον σχέση με την ένδοξη γενιά του. Ο Στυλιανός Πιττακός, για να δείξει την λατρεία του στα χορταρικά ,μετονόμασε εαυτόν σε Πατατακό και κατόπιν σε Παττακό για λόγους συντομίας.

Οι συνέπειες της απομάκρυνσης από την δόξα του Σουβλακέα είναι εμφανείς στην περίπτωσή του:
* Πτώση μαλλιών, καθώς αυτά διαμαρτύρονται δια την έλλειψη πρωτεϊνης
* Βλέμμα θολό, το οποίο κινείται μονίμως νευρικά λογω ενοχών, και αδυναμία διατύπωσης λογικής πρότασης
* Οξεία στρατοκαυλίαση
* Έχθρα ενάντια στην γυναικεία σεξουαλικότητα
Και άλλα πολλά που έχει καταγράψει η ιστορία επίσημα, χωρίς όμως να ξέρει κανένας ιστορικός την αιτία τους, μέχρι τώρα τουλάχιστον. Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε στο ιερό βίντεο που ακολουθεί: και το μίσος στα γυναικεία μπούτια και στο κρέας, τόσο πολύ μισεί αμφότερα που...τα μπερδεύει μεταξύ τους! Περί βλέμματος, μαλλιών, λογικής και στρατοκαυλίας το πράγμα φωνάζει!



Δεν είναι τυχαίο που από την εποχή του και πέρανες το κοσμητικό επίθετο γκασμάς έπαψε να έχει την τιμητική έννοια που είχε στο συλλογικό ασυνείδητο και πλέον χρησιμοποιείται ως βρισιά και μόνον. Παρόλο που οι ένδοξοι πρόγονοι του είχαν στολίσει την ανθρωπότητα με εφευρέσεις/δημιουργίες (ποιος ξεχνάει τον Μητσάρα τον Πιττακό που έφτιαξε την πρώτη γαρδούμπα; ή τον Πιττακό Γκασμοκράτωρ που δημιουργησε την έννοια-λέξη φριγαδέλι; ή τη μικρή Λουλού Πιττακού η οποία στην κούνια απαιτούσε κοντοσούβλι αντι για μπιμπερό και φρουτόκρεμες, για να μην θυμηθώ το Λάκη Πιττακό ο οποίος ήταν ο πρώτος σουλβακολούγκρας και χάρις στον οποίο ο πολιτισμός μας ξεπέρασε πριν 128 χιλιάδες χρόνια κόμπλεξ που ο σύγχρονος πολιτισμός ακόμα έχει, ή ακόμα τον Οδυσσέα Πιττακό (μετονομάστηκε σε Αντρούτσο επειδή ήταν και πολύ άντρας, καμία σχέση με τον μακρινό πρόγονό του Λάκη) ο οποίος και κατάφερε να κρατήσει ένα στρατό μόνος του, παρεα με κάτι πειναλέους, στο χάνι της Γραβιάς...) και γενικά ο βίος τους ήταν χρήσιμος προς δόξα του Σουβλακέα, η όλη γενιά τους αμαυρώθηκε ανεπιστρεπτί από τον τελευταίο της απόγονο....

Δείτε και ένα ποτ-μπουρι για να δείτε σε τι μπορεί να οδηγήσει έναν άνθρωπο η απομάκρυνση από το φώς του Σουβλακέα


Ταΐστε τα παιδιά σας πιτόγυρα. Στοπ.

+ευλόγησον+
love&kisses
zaphod
pontifex maximus και τα μυαλά στο mixer!