Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Η μεγαλύτερη κρυφή παγκόζμια συνωμοσία

Στην αρχή ήταν το σύμπαν, σε σχήμα ελλειπτικού παραβολοειδούς αλλά παρ'όλα αυτά έμοιαζε με ένα μεγάλο τετράγωνο φακοειδές αμπαζούρ με δύο τρύπες κάτω από την αριστερή (όπως  βγαίνεις) πόρτα.
Στο σύμπαν δημιουργήθηκαν διάφορες τελίτσες σα μυγοχέσματα πάνω στην αλουμινοειδή υφασμάτινη επίστρωση της καλύπτρας του αμπαζούρ και αυτες οι τελίτσες ήταν οι κόζμοι του κόζμου και όποιος έχει αντίρρηση ας αποδείξει το αντίθετο.

Ο Μέγας Σουβλακέας με τη Σοφία (ωραίο γκομενάκι και τσουπωτό τσουπωτό) ουδόλως νοιαζόταν για τα κοζμικά καθοτι ήταν μια περίοδος που γινόσαντε τρελλά πάρτια στη Σουβλαντάθ, με άπειρα ψητούρια, μπυρόνια, κρασόνια, τσίπουρα και ρακόμελα, και πέρναγαν μέγκλα. Μάλιστα ένα από τα μεγαλύτερα πουλ πάρτυ ξεκίνησε μια Παρασκευή κατά τις 7 το απόγευμα και τελείωσε ένα εκατομμύριο χρόνια και 25 λεπτά αργότερα γιατί θυμήθηκαν ότι είχαν σβήσει τον Ήλιο , το Βέγα, το Σείριο τον Μπετελγέζ και καμιά 40αριά ήλιους ακόμα για να κάνουν ατμόσφαιρα, και είχε παγώσει το σύμπαν τριγύρω. Οι Πλειάδες που είχαν αφήσει αναμμένες για να διαχέουν αυτό το απαλό μπλε φως, μαζί με το νεφέλωμα του Ορίωνα και το Crab, για έξτρα σούπερ ντούπερ λέιζερ εφφέ, είχαν πολύ σαϊκεντέλικ αποτέλεσμα αλλά με τόσους ήλιους σβηστούς, τα ψητά κρυώναν πολύ γρήγορα.
Και τότε, στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να ξανανάψουν τα φώτα, ξεκίνησε η μεγαλύτερη πανγκόζμια-διασυμπαντική-διαστρική και αντισυστημική συνωμοσία που ταλανίζει το σύμπαν μας, και 14 σύμπαντα παραδίπλα (λόγω υπερσυμμετρικής αντιχητικής διασπαστικής συνήχησης στη μπάντα των 23,32 kHz και κάτι ψιλά).
Αραχνοειδείς πράκτορες του Σαλατανά (ως γνωστόν ο Σαλατανάς έχει μέγιστη συνεργασία με όλα τα έντομα, και αυτή είναι η βάση της συνωμοσίας) ξεχύθηκαν στο σύμπαν και πήραν θέσεις μάχης. Τότε μάλιστα οι αράχνες δεν ήταν όπως είναι σήμερα, μικρές τριχωτές και τα λοιπά. Αλλά τεράστιες, με ωραία βυζιά, διπολική διαταραχή και εντελώς ανορθόγραφες, όπως αυτή :


Το σχέδιο του Σαλατανά και της σαλατανικής του συνεργάτιδος, Μπροκολίθρας ήταν απλό, ύπουλο και τριφασικό, σα το ρεύμα της ΔΕΗ, μόνο που κόστιζε πολύ λιγότερο :
Φάση 1 : Δημιουργία μικρότερων, ευελικτότερων, ασχημότερων και διεισδυτικότερων εντομοειδών, κατάλληλων για όλα τα κλίματα, μήκη, πλάτη, πλανήτες και με αντάπτορες για ρεύμα 220 βολτ και αγγλικές μπρίζες.
Φάση 2 : Research and development, dissemination και exploitation σε τεχνικές αποδόμησης, αποσύνθεσης, απόφραξης και Άπω Ανατολής, σε συνδυασμό με προηγμένες και εξελιγμένες μεθόδους stealth, blitzkrieg, κατσαπλιαδοwar και κατασκευής κομπολογιών από τετηγμένες ρητίνες.
Φάση 3 : Ανηλεής και διαρκής ανένδοτη επίθεση σε όλα τα κρεατικά και τα αλκοολούχα με σκοπό την πλήρη καταστροφή και εξαφάνισή τους ακόμα και σε συνθήκες ανορθόδοξου πολέμου.

Έτσι λοιπόν, μετά στο μεσοδιάστημα μέχρι να ξανανάψουν τα φώτα, και επειδή ως γνωστόν οι Σαλατανικές δυνάμεις δρουν εκτός τόπου και χρόνου, οι 2 φάσεις ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Σαν αποτέλεσμα είχαν να δημιουργηθούν σκώληκες, γαιοσκώληκες, μεταξοσκώληκες, κρεατοσκώληκες, κρεατόμυγες, αλογόμυγες, μύγες με μπλε φτερά, μύγες με κίτρινα φτερά, μύγες με ανάποδα φτερά, σερβιέτες με φτερά, φτερά με μύγες, φτερά και πούπουλα, μύγες με πούπουλα, μαξιλάρια με πούπουλα, μύγες με μαξιλάρια, μαξιλάρια με μύγες, διασπαστικά βακτήρια (που σε μερικές χώρες με την πάροδο του χρόνου έχουν αποκτήσει ανθρώπινες διαστάσεις και έχουν φτιάξει και αριστερά κόμματα), κωλοβακτηρίδια, φυκοβακτιρίδια, μαλακοβακτηρίδια, μύκητες, κρεατομύκητες, μύκητες εξειδικευμένοι στο χοιρινό, στο κοτόπουλο, στο βοδινό, κεμπαπομύκητες, πιτογυρομύκητες, γυρογυρομύκητες, μύτηκες, τζιτζιφρίδια, τσιτσιμπίρδια, μπυροβλάσταρα, κρεατοφλίγκαρα και σπλιγκουλοζέρβουλα. Και αυτά είναι μόνο λίγα από τα πούστικα όπλα αυτής της ξυννισμένης τσομπανολούγκρας, του Σαλατανά, που κακοχρονονάχει και αυτός και οι ξυρισμένες γάμπες του. Για να μην πιάσουμε στο στόμα μας τη Μπροκολίθρα και βρωμίσουμε εδώ μέσα.
Έτσι λοιπόν, δυστυχως εξαπελύθησαν στον κόσμο όλα αυτά τα φανταστικά και ως επί το πλείστον εντελώς ανύπαρκτα πλάζματα τα οποία ως μοναδικό σκοπό είχαν να φάνε αυτά τα κρέατα, πριν απο μας, αλλά όχι για μας , να μας τα χαλάσουν, να τα διασπάσουν και να τα περάσουν μέσα από το πεπτικό τους σύστημα με τις γνωστές αηδιαστικές συνέπειες, ώστε να τα καταστήσουν μη βρώσιμα για μας και να μας αναγκάσουν να τρώμε ραδίκια και τζοχούς μέχρι να μας γίνει το έντερο πιο πράσινο και από σύλλογο του Παναθηναϊκού τίγκα στους Πασόκους.
Ύπουλα και σταθερά προχωρά αυτή η σήψη ακόμα και σήμερα. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά έχουν πλέον και συνεργασία με ανθρώπινα όντα τα οποία ξεπουλήθηκαν στο βωμό των πράσινων χαρτακίων (ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟ 100ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ;;; ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;;; ΓΙΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ) και έσπευσαν να ανοίξουν -ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ- σουβλατζίδικα, πιτογυράδικα, σουβλακερι, πιτογυρί, κεμπαπερί, γύρομπανκ και τα λοιπά, πασσάροντας στο φιλοθεάμον κοινό σαπίλες και αηδίες, με απώτερο σκοπό αυτοί να πουν "Δεν ξανατρώω σουβλάκι ποτέ ποτέ ξανάααα, ορκίσου να μη χωρ.." εεε ώπα στάκα.
Ο Σουβλακέας όμως μέσα στη Σοφία του (κυριολεκτικά μέσα, ένα βράδυ με ξαστεριά και με αναμμένα φώτα αυτή τη φορά, δεν την ξανάκανε τη μαλακία να σβήσει τόσα αμπαζούρ) σκέφτηκε αντισκέδιο αντεπίθεσης : Με ένα τσααααααακ-ζαπ-φλιιιινγκ δημιούργησε ψυγεία, καταψύκτες, παγοκύστες, παγάκια και το υγρό άζωτο - που μέχρι τότε απλά το είχαν να περιφέρεται τριγύρω άσκοπα και δεν ξέραν τι να το κάνουν, μάλιστα μέχρι τότε το λέγαν "άχρηστο".  Σε μια κίνηση ρουά, παρέτεινε τη συντήρηση και τη φρεσκάδα των κρεατικών για πολύ περισσότερο καιρό, ώστε να μη χρειάζεται να τα τρώνε αμέσως για να μη χαλάσουν, αφήνοντας όμως -αν και μπορούσε να τα εξαλείψει όλα με μια θεϊκή κίνηση- τα μιάσματα αυτά να κυκλοφορούν. Γιατί τα άφησε; Ε προφανώς, 21.
Δυστυχώς όμως ακόμα και τώρα ο πόλεμος μαίνεται.
Δυστυχώς θα συνεχίσει να μαίνεται.
Για αυτό προσέχτε, συντηρείτε σωστά τα κρεατικά σας, 2 μέρες στο ψυγείο, μετά ζκατάψυξ. Οσφραίνεστε κάθε κρέας που αγοράζετε και φροντίστε να έχει ένα "ζωντανό" κόκκινο χρώμα και όχι το μπλαβιασμένο μαβί του ανδρικού μορίου μετά από 12 συνουσιαστικάς πράξεις.
Και μακριά από τους αγυρταίους πράκτορες του Σαλατανά!
^--|========> Σούβλισον

Υ.Γ : Όπως καταλάβατε αναζητείται ASCII art που να μοιάζει περισσότερο με σούβλα