Ποιοί είμεθα

Είμεθα (σχεδόν) νέοι, (περίπου) ωραίοι,(πολύ) έξυπνοι, (εξαιρετικά) χιουμορίσθαι και ιδιαιτέρως ανήσυχοι.
Είμεθα το ιερατείο του Μεγάλου Σουβλακέος, ενός φρέσκου (μυρίζει θάλασσα) και πρωτότυπου (σχεδόν) δόγματος το οποίο πιστεύει στην ελεύθερία του ανθρώπου, της σκέψης και της σεξουαλικής δραστηριότητας, βασιζόμενης δε στην ελευθερία του στομάχου, του καταπιώνος και των γευστικών καλύκων της γλώττης.
(Είμαστε και λεξιπλάστες )
Ο Σουβλακισμός αποτελεί μια εικονοκλαστική προσέγγιση στα μέχρι τώρα ειωθότα (τι λέω ο πούστης) των κλασσικών δογμάτων μια και είναι μια -από τις ελάχιστες- "θρησκεία" που δεν εμπεριέχει τιμωρία στο μενού και επίσης δεν περιέχει και ιδιαίτερα σκληρούς κανόνες.
Φυσικά έχουμε και εμείς τις παραξενιές μας αλλά μη μας κρατάτε κακία, άνθρωποι είμαστε, θεούς δημιουργούμε, λάθη κάνουμε.
Η βασική λογική του Σουβλακισμού είναι ότι όλοι κάποια στιγμή πρέπει να καταλήξουμε στη Σουβλαντάθ, τον αρχετυπικό μας παράδεισο, όπου ψαρεύουμε ζεστά αχνιστά σουβλάκια από ποταμό που κυλάει παγωμένη μπύρα (από όλες έχουμε - lager, διάφορες ale, IPA, stout, weiss, lambic, APA, trappiste, maerzen, doppelbock, koelsch, τα κιάρατά μας τα τράγια).
Α το σημαντικότερο : Δεν έχουμε περιορισμούς για το σεξ. (Είναι μεγάλο σέλλινγκ ποιντ, το ξέρουμε)
Είμαστε αυτοί που πιστεύουν ότι ο άνθρωπος γίνεται πάντα καλύτερος, καθισμένος γύρω από ένα γεμάτο τραπέζι, παρέα με καλούς φίλους, κρατώντας ένα ποτήρι ποιοτικού αλκοόλ και γελώντας.

Come to the fun side. We have souvles

Δεν υπάρχουν σχόλια: