Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Δεχόμεθα επίθεση

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν αποδειχθεί κρισιμότατα για τη συνέχιση του αγώνα μας. Δοκιμάζονται οι σωματικές και ψυχικές μας αντοχές που ομολογουμένως έχουν φτάσει στα όριά τους και το σθένος των επιθέσεων που δεχόμαστε συνεχίζει πάραυτα, σε δυσθεώρητα ύψη.

Όπως άλλοι προφήτες κατά το παρελθόν δεχόμαστε τις επιθέσεις του Σαλατανά ο οποίος προσπαθεί σθεναρά να μας λυγίσει, εμφανιζόμενος εκεί που δε τον σπέρνουν ο σπασαρχίδας και δοκιμάζει την πίστη μας με σαλάτες. Εμφανίζεται αίφνης προκειμένου να μας τρομάξει και να μας κόψει την όρεξη και κάποιες φορές τα καταφέρνει ο άτιμος.

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Σαλατανά


Μας βάζει σε πειρασμό μετατρέποντας τα κρεατικά και τα ψητούρια σε πρασιές και γρασίδεα προσπαθώντας να μας μετατρέψει σε μιαρούς βετζετέριανς αλλά εμείς παρότι πεινασμένοι αντιστεκόμεθα. Πρόβατα δε γινόμαστε ρε, πώς να γίνουμε άλλωστε κάτι που τρώγεται;

Η περίοδος είναι η πιο κρίσιμη καθότι δεχόμαστε πλέον και επιθέσεις από επίσημες θρησκείες που προτρέπουν σε 40ήμερη νηστεία!!! Παρότι την αλήθεια την έχουν ασπαστεί υποσυνείδητα και λόγω ενστίκτου άπαντες και δοξάζουν όλοι την Κυριακή του Πάσχα, (ή Κυριακή της λύτρωσης για τους οπαδούς της θρησκείας μας), το Μέγα Σουβλακέα με ψητά και κρεατοφαγία μέχρι τσιρλιπιπί, για 40 ημέρες το σκότος επικρατεί στην πλάση.

Τα σημάδια αγγίζουν τα όρια του παραφυσικού και του παρά φύσιν. Μέρες τώρα προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τον εθνικό Ghostbuster Κώστα Χαρδαβέλλα για να δημοσιοποιήσει τις επιθέσεις που δεχόμαστε με σκοπό να αφυπνήσει και να ευαισθητοποιήσει τον Ελληνικό λαο για το δράμα που περνάμε. Οι γραμμές είναι κατειλημμένες και ο κος Χαρδαβέλλας δεν εμφανίζεται να μας μιλήσει παρά τα επανειλημμένα μηνύματα που του έχουμε αφήσει στον τηλεφωνητή του, στο κινητό του, τα φαξ και τα e-mail που έχουμε στείλει. Ο κος αυτός είναι άφαντος και ασχολείται στις τελευταίες του εκπομπές με φαιδρά θέματα αγνοώντας προκλητικά τους κινδύνους που διατρέχουμε όπως πχ με τα πειράματα και τις σκοτεινές συνωμοσίες των Αμερικανών που έχουν σα σκοπό να καταστρέψουν τις καλλιέργειες πατάτας του Κάτω Νευροκοπίου και την εμφάνιση και τις στενές επαφές καλλικάτζαρων με ιθαγενείς της φυλής των Μούκου- Μούκου στο Νεπάλ.

Αυτονομηθήκαμε λοιπόν ως άλλοι Κοσσοβάροι εμείς οι Ασ-σοβάροι καθότι τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά στενά και μη μπορώντας να περιμένουμε έξωθεν βοήθεια φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας «Τα σημάδια». Η αλήθεια λάμπει τώρα μέσα απ’ αυτό το blog. Δε θα μπορούσε βέβαια να μη λάμψει αφού όλη μέρα κάθομαι και τη γυαλίζω. Παρακαλείσθε να απομακρύνετε τα ανήλικα παιδιά από τους υπολογιστές σας.

Ο Σαλατανάς προσπαθεί να μας φοβήσει κατά της ιερή στιγμή της Ψηστικής Μετάληψης, της βρώση των προϊόντων του Δημιουργού μας μετατρέποντας τα ψητά σε χόρτα.

Τα μπριζολίδια πριν τη μεταμόρφωσή τους...





...σε μιαρά χορταρικά



Μέχρι και οι καρποί των δέντρων έχουν αλλοιωθεί και μεταμορφωθεί ενώ τα σημάδια πάνω τους προειδοποιούν και μας απειλούν «την έχετε γαμήσει».

Τα πορτοκάλια μετατράπησαν σε πουτσοκάλια και μας γαμούν τα πρέκια. Προσοχή κάποια είναι καυλωμένα! Όσοι από εσάς έχουτε πουτσοκαλιές μη τα φάτε τη γαμήσατε.





Γαμιστερά πουτσοκάλια

Τα ξίδια έγιναν ούρα και δε μπορούμε να συνοδεύσουμε τα ψητά μας.


Ουραίο ποτό!



Αυτά είναι σημάδια των καιρών, σημάδια αποκάλυψης, σημάδια της σκοτεινής ύπαρξης του Σαλατανά και των ακολούθων του, των αυτονομιστών Λος Χορτοφαγίστας και των συν αυτοίς αιρέσεών τους όπως οι Λος Λόμπος, οι Λος Άντζελες και οι Λος Τρες Παπάρας.

Δεν αντέχουμε άλλο στη κοροϊδία, τον αποπροσανατολισμό και την προδοσία του λαϊκού αισθήματος και των οπαδών της θρησκείας μας. Όλα σιγά σιγά αποκαλύπτονται και ο λαός καταλαβαίνει ότι η αμοραλιστική νομενκλατούρα σας είναι σάπια και θα βρεί την τιμωρία που της αξίζει. Η χοληστερίνη επιτίθεται ανελέητα στο θεοκράτη Hades αλλά εκείνος αντιστέκεται σθεναρά. Ο Estarian συγκεκριμένα μετά την Τσικνοπέμπτη έχει πέσει σε μία σκοτοδίνη, ένας σίφουνας ξερίζωσε το λογικό του, μια θύελλα ξεθεμέλιωσε την καρδιά του, μια πυρκαγιά πυρπόλησε την ψυχή του, κι έεεενα αστραπόοοοβροντο….. Δεν υπάρχει πιά μυαλό για πίστη, για τα ιερά και τα όσια, για τις μάχες που χρειάζονται ενάντια στο κακό. Όλοι όμως, ακόμα και εμείς (ο Humma και ο Zaphod) που παραμένουμε ανέπαφοι από τον πόλεμο που δεχόμαστε, συνεχίζουμε ακάθεκτοι, αντέχουμε στις κακουχίες, αλλά δε ξέρουμε για πόσο.

Ο αγώνας είναι δίς-κωλος και μόνο με προσευχή και την οικονομική αρωγή σας στον αγώνα μας, θα ξεπεράσουμε τους σκόπελους που συναντούμε στο ταξίδι για την λύτρωση. Κάθε προσφορά (υλική ρε ρεμάλια) κατά προτίμηση σε κόκκινο κρέας, ή πράσινα ευρώ είναι ευπρόσδεκτη.

Μία σχάρα κενή φέρεται εστρωμένη των πανσετών.
Όλοι μαζί θα φάμε μπροστά.

Νυν υπερ πάντων ο φαγών.

42 σχόλια:

Humma Kavula είπε...

Προσοχή μη κάνετε κλικ στο γαμω-link του παπαρο-kijar.

Hades είπε...

Εξ-αιρετικόν αριστούργη,man! Που πέραν των συγκλο-νηστικών αποκαλύψεων περί της εωσφορικής δράσεως του Σαλατανά μου δίνει και την ευκαιρία να πω 2-3 πράγματα περί της χοληστερίνεως.

Η χοληστερίνη, ως σωστά απεκάλυψε ο αδελφός Hummaς μου επετέθη υ-πούλως αλλά την πήρα χαμπάρι εγκαίρως και της έχω γαμήσει τον αδόξαστο. Το θέμα είναι ότι ανεκάλυψα μετά από κοπιώδεις (και γαμώ τις λέξεις ανακάλυψα πάλι) έρευνες ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν σκοτεινό δαίμονα του Σαλατανά, τον Putanasyoth, ο οποίος μεταμφιέζεται κατ' αρχήν σε ζουμερό (μα ξεροψημένο) Ιερό Σουβλάκι και εν συνεχεία λαμβάνει τη μορφή του μυθικού τέρατος Χοληστεροδώθ (των Ασσυρίων). Μυαλό δεν βάζει ο όξω από δώ Σαλατανάς, ο οποίος ευελπιστεί πως θα τσιμπήσουμε τα μιαρά δολώματά του και θα υποπέσουμε στο αμάρτημα της αφαγίας...

Σουβλόγησον

BioLogos είπε...

Ένας από τους πρώτους εν Σουβλακέα αδερφούς και μαχητές για τη διάδοση της Πίστης Του, μετά από έντονη κρεατοφαγία και πριν δώσει μία από τις πολλές επικές μάχες του με τα μιαρά υποκείμενα του Σαλατανά, ανεφώνησε...αργκαργκααρρρ!
Ω τί σοφά λόγια.

Από τότενες αυτοί οι διάολοι προσπαθούν να μας απομακρύνουν από το Σουβλάρεστο έργο μας και να μας παρασύρουν στο δρόμο της χορτοφαγίας.Εμείς όμως έχουμε νοημοσύνη και δεν είμαστε χορτοφάγα.Για αυτό οπλιστείτε με κρέας για να αντέξετε στις επιθέσεις του σκοτεινού Πράσινου άρχοντα.

Zaphod είπε...

Αριστουργηματάουα!!!

Δινονόη είπε...

Ο Σουβλακισμος άντεξε πολλες κακουχίες. Είναι κι αυτο μια δοκιμασία. Καντε ένα τσικνευχελαιο στο σπιτι να μην ξεχνατε το Μεγα Σουβλακέα και να διαβαζετε παντα τους ιερους Καταλογους της Βαρης. Ετσι θα ξεπερεσετε καθε Σαλατανικο πειρασμο, που μπροστα στην Σουβλακεια μυρο ειναι ενα τιποτα.

Humma Kavula είπε...

Χμμμμ, δε βλέπω κανένα να προθυμοποιείται να συνεισφέρει υλικά στον αγώνα μας. Ουστ ρε τσίπηδες. Που είναι οι απόστολοι και οι πιστοί μας; Που είναι το έργο τους στη διάδοση της θρησκείας μας. Που είναι οι υλικές και ηθικές προσφορές τους; Τι θυσιάζουν για το Σουβλακέα, ερωτώ; Σίγουρα οι επιθέσεις του Σαλατανά είναι μαζικές!

2hades : Μία διόρθωση, η δράσις του Σαλατανά είναι πέος-φωρική όχι εωσφορική. Κράτα γερά εν ψητώ αδελφέ, θα το νικήσεις τον putanasyoth. Χαχαχαχααα, γαμώ τους δαιμόνοι.

2biologos : Ο αδελφός Κόναν από τη Βάρη, γνωστός και ως Βάρη-βαρος που ανήκει στους Μ.Ψ. (Μετά Ψητώ)ακόλουθους ήτο μέγας ρήτωρ και πολύ πιστός,όπως και ο William Wallace που μετά τη μάχη στο Stirling εξεφώνησε το μεγαλειώδη λόγο του που έμεινε στην ιστορία : "ουαααααααααααααα" για να καταλήξει στο συγκλο-νηστικό "ααααααααα" (σκέτο, χωρίς ου, δεν ήθελε ου) ξεσηκώνοντας τους συμμαχητές του και ανυψώνοντας το ηθικό τους.

2Zaphod : Ευχαριστώ mate. Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη you know ;-)

2δινονόη : Οι κατάλογοι της Βάρης είναι το Ευαγγέλιό μας και μας δίνουν δύναμη. Δώστε και σεις τίποτα ρε παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Αριστουργηματικόν φίλε ΠροφήταΜΑ μην ξεχνάς πως και σε άλλες θρησκείες υπάρχει ένας μεσσαίωνας.Ευτυχώς εδώ ο κόσμος χ΄ρη στις παρενέσεις μας κρατά γερά και έχει μυαλό πλέον.Ο Μεσσαίωνας μπορεί να κράτησε αιώνες αλλά ο δικός μας κρατάει μόνο 40 μέρες(και αυτές πλέον σπασμένες).Οι περισσότεροι τον κρατούν μόνο για την τελευταία εβδομάδα.Την εβδομάδα των παθών της τσίκνας.

Βάλε λοιπόν μία πανσέτα στην σχάρα ακόμα και έρχομαι και εγώ σε λίγο.Δεν θα περάσει ο σαλατανισμός-σκοταδισμός.

+Ευλόγησον Μεγάλε Προφήτα+

pølsemannen είπε...

Δεν θα περάσει ο Σαλατανάς!

Πρέπει να απαιτήσουμε σεβασμό στη θρησκεία μας!

Δεν μπορεί το θρησκευτικό μας συναίσθημα να προσβάλλεται από αναίσχυντα σάλανδ μπαρς και τα συναφή, σε χώρους όπου έπρεπε να επιτρέπεται μόνο η αγνή κρεοφαγία.

Πρέπει να κάνουμε λαοσυνάξεις, να μαζέψουμε υπογραφές και να φέρουμε και το λάβαρο Οσίας Σαντζικίας για να δείξουμε την δύναμή μας!

Humma Kavula είπε...

2island : Δε θα περάσει, όντως δε θα περάσει. Ευχαρισθώ δια τα συχαρίκια και τας παραινέσεις. Μία πανσέτα όμως δε θα φθάσει ουτε δια ζήτω. Σε σουβλογώ τέκνον μου. Έχεις πλέον την χάριν του Αγίου Οινοπνεύματος και της Υπέρτατης Τσίκνας Του.

2polsemannen : Μωρέ θα κάνουμε εμείς κάτι συλλαλητήρια που θα τους σκίσουμε κάτι Άνθιμους, Καρατζαφέρηδες και τον Θεοσχωρέστον.

Κώστας είπε...

Θαυμάστε τον ευσεβή πιστό:

http://www.youtube.com/watch?v=9svHw_HUIxU

Πρέπει να τον προσεγγίσουμε!

Τατιάνα Ραπακούλια είπε...

Αδελφοί και Συνάδελφοι αρχιερείς, παρά τον ανταγωνισμό των θρησκειών μας, σας συμπονούμε βαθιά και σας συμπαραστεκόμεθα στον αγώνα σας. Όλοι οι ευσεβείς θρησκευόμενοι άνθρωποι οφείλουν να πολεμήσουν το σκοταδιστικό τέρας της νηστείας. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε (ή θα βράσουμε εν ευθέτω...).

Άλλωστε η σαρακοστή θίγει και το δικό μας δόγμα. Το ξέρατε ότι αυτές τις 40 μέρες οι χριστιανοί επιβάλουν την αποχή ΚΑΙ από το σεξ;

Καλά να μη μπορείς να φας κρέας, άντε τρως μια πίτα ορφανή, αλλά να μην μπορείς να...;

Ο ανηδονισμός δεν θα περάσει!

Hades είπε...

Αγαπητή αόρατη μελάνη, απλώς να επισημάνω ότι και το σεχ, κρέας είναι, εξ ου και η αποχή των σαλατανιστών εχθροί μας...

Humma Kavula είπε...

2kostas : Αγαπητέ φίλε το συγκεκριμένο κομμάτι ανήκει πνευματικά στους δημιουργούς του Πέτρο Πολυχρονίδη και Μάνο Σπανόπουλο που είχαν προ διετίας και βάλε, πρωινή εκπομπή στον αθλητικό σταθμό Champions FM (νυν Sportime) με τίτλο "Δυό Λαλούν". Τα τυπάκια ήταν απίστευτα και λείπουν από το Ελληνικό ραδιόφωνο τέτοια άτομα, με πηγαίο χιούμορ και αυθορμητισμό. Να φανταστείς ότι οι τυπάδες έκαναν μέχρι και ετήσιο φαγοπότι για φιλανθρωπικούς σκοπούς, το οποίο ονόμαζαν "Τσάμπιονς Μπριζολίγκ". Φοβεροί!!!

2αόρατη μελάνη : Ε όχι και αποχή από το σεξ! Αυτό παραπάει. Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι θανάσιμοι εχθροί του Σουβλακέα. Όχι μόνο προωθούν την αποχή από τα ψητούρια, αλλά την επιβάλλον και για το ωμό κρέας. Φτάνει πιά.

Zaphod είπε...

Επιτέλους τέλος!!!

Stefanos είπε...

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΠΙΣΤΟΙ, ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ
ΖΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ!
Κεκλεισμένος σε υπόγεια σπήλαια ήμουν. Βασανιζόμενος υπό των μιαρών ήχων των μαρουλιών, της ρόκας και των ραπανακίων.
Χορτοδαίμονες με βασανίζωσαν και Ρυζογκοφρέτας επροσπάθουν να με ταγίσωσι.
ΑΛΛΑ ΗΝΤΕΞΑ. ΕΠΑΛΕΨΑ, ΕΝΙΚΗΣΑ.
VENI, VIDI, GAMICI! Τους επήρα τα εσώβρακα, τους ράντισα με σουβλαγίασμα τις καλλιέργειες ίνα ψοφήσωσι ο σύμπας, και τους άλλαξα τας δίαιτας για τη χοληστερίνη με τας δίαιτας για το ζάχαρο.
Εντός 3 ημερών, θα ολοκληρώσω το ταξίδι μου από τον Κάτω Κόσμο και θα αναδυθώ πλέον με νέα σοφία, νέα αντίληψη, και ίσως μια νέα 23 Μαϊων που γνώρισα στο δρόμο.
Μη σκιάζεστε, εγώ είμαι εδώ!
+Σουβλογητοί εστέ+
υ.γ : Στο επόμενο επεισόδιο, μεγάλη αποκάλυψη για τους σοφούς της Αρχαιότητας, τον Ηρακλή και κάτι άλλα τέτοια..

Humma Kavula είπε...

2Zaphod : Χμμμμ. Ρε συ λες να κάνουμε κι ένα κόμμα, για να τα μαζεύουμε και με το νόμο;

2Estarian : Μπα μπα μπαααααα. Like the snows! Περιμένομε εναγωνίως, παραγωνίως και διαγωνίως τις θείες εμπνεύσεις σου, αν και νομίζω ότι όλα γίνονται για τα μπικικίνια και τα μπικίνια.

Κι εξακολουθώ να ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΩ :
Που είναι οι προσφορές σας ρεεεεε. Που είναι οι πιστοί;Μόνος μου παλεύω για ένα πιό ξεροψημένο αύριο; Ξαμοληθείτε. Όλοι τσίπηδες είστε;

Humma Kavula είπε...

2Hestarian : Τώρα που το σκέφτομαι προτείνω ν'αλλάξεις το nickname σου σε Poustarian.

Συ είπας γαρ : "ΖΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ!".
Δε φταίω εγώ!

Stefanos είπε...

Σχόλια περί της αδιαμφισβήτητης αρρενωπότητας και straight σεξουαλικότητός μου απηγορεύονται δια ροπάλου ισαπόστολε. Δεν ηξεύρεις περί των περίφημων "σχημάτων λόγου" ;
Βλέπω επίσης ότι στα οικονομικά δεν έχει πέσει τσεντέσιμο εις το ταμείον, και υποψιάζομαι σφόδρα πως μας τα μασάει ο ταμίας Zaphod...

Κώστας είπε...

Τω Μεγάλω Σουβλακεί μάχεσθαι δεινόν εστι!

Όποιος δεν έχει πειστεί ακόμα για τη φοβερή απειλή
τού Σαλατανά, ιδού άλλη μία αδιάσειστη απόδειξη:

ΙΔΕ ΣΑΛΑΤΑΝΑΣ Ο ΣΙΔΗΡΟΦΟΡΟΣ = 2205
(19 +784 + 70 + 1332 = 2205)

ΔΑΙΜΩΝ Δ’ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΕΣΤΙ = 2205
(905 + 4 + 70 + 711 + 515 = 2205)

Επίσης για τους αμφισβητούντες τη σύνθεση τής
Θεοκρατίας έχω αυτό:

ΙΔΕ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΟΥΒΛΑΚΕΩΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ ΙΕΡΗ = 2944
(19 + 549 + 1728 + 525 + 123 = 2944)

ΕΣΤΑΡΙΑΝ, ΚΑΒΟΥΛΑ, ΖΑΦΩΔ, ΑΔΗΣ Γ’ ΕΙΣΙ = 2944
(667 + 524 + 1312 + 213 + 3 + 225 = 2944)

Όσο για τη φοβερή αμαρτία τής νηστείας, η ιερή αριθμοσοφία
τής προαιώνιας, μοναδικής και προγιγνώσκουσας ελληνικής
γλώσσας, δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνειών:

ΝΗΣΤΕΙΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ = 1674
(574 + 1100 = 1674)

ΣΑΛΑΤΑΝΑ ΗΝ ˙ ΕΡΓΟΝ ΑΝΙΕΡΟΝ Γ’ ΕΣΤΙ = 1674
(584 + 58 + 228 + 286 + 3 + 515 = 1674)

Γι αυτό σας λέω αδερφοί πιστοί:
Ασμένοις τοις ανθρώποις το Σουβλάκιον εγίγνετο. Ουκ αν ποτε
γένοιτο ο σουβλακοφάγος χορτοφάγος. Ου γαρ οιόν τε ζην άνευ
κρέατος.Τω Μεγάλω Σουβλακεί μάχεσθαι δεινόν εστι!

Humma Kavula είπε...

2estarian : Γι' αυτό σου έγραψα συ είπας. Ο Zaphod είναι μιαρόν λαμόγιον αλλά δε θα το έκανε ποτέ αυτό, δε καρπώνεται δηλαδής τους κόπους και τα βάσανα των συμπασχόντων του. Εξάλλου δε προλαβαίνει, δουλεύει το παλλουκάριν. Χιχιχιχιχιχι!

2Kostas : Τα πονήματα σου γύρω από την ψηταριθμοσοφία του Σουβλακεά, είναι μεγαλειώδη. Θα προτείνω να χρισθείς ο Επίσημος Ψηταριθμοσοφός της θρησκείας!

Δε μου λες παίζουν και καμιά εξαριά αριθμοί για το Τζόκερ;

+ο παράc γαρ εγγύc+

Κώστας είπε...

Ω, μα αυτό θα ήταν υπέρτατη τιμή για έναν απλό, ταπεινό
πιστό ˙ πλην ουχ ως εγω θελω αλλ’ ως υμείς!

Τώρα όσον αφορά το Τζόκερ και τους 6 αριθμούς, αν
περιμένεις ιδέες από μένα,… έπιασες τα λεφτά σου!

Humma Kavula είπε...

2Zaphod : Zaphod, Zaphod εισ' εδώ;

Προτείνω των kosta για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.....
Όχι!
Για...ένταξη στο ΝΑΤΟ....
Ούτε!

Για επίσημο Ψηταριθμόσοφο.

Να προωθηθεί περικαλώ. Περάστε απ' το πρωτόκολλο και μετά στον τρίτο για υπογραφή και σφραγίδα.

2Kostas : Πάντως δε θέλω να πιστέψω ότι ο Σαλατανάς σ' έχει βάλει σε πειρασμό να μη μου πεις τα 6 αριθμάκια γιατί μαύρο φίδι που σ' έφαγε! Θα καείς στο Σχαρ το εξώτερον.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Stefanos είπε...

Δεκτός ο αριθμόσοφος!!
και να μου στείλει και το προγραμματάκι γιατί στο post pου ειχα βγάλει περι αριθμοσοφίας, άστα, δυο κάθισα και υπολόγισα μόνο :P μετά βαρέθηκα :P

Ανώνυμος είπε...

@Humma Kavula

Μεγάλε προφήτα τί είναι αυτά που ζητάς;Τί χρειάζεσαι για να το προσφέρω.Μην είναι έξτρα σούβλες;Μην είναι έξτρα κοκορέτσια;(αααχχχχ)...Μην είναι έξτρα σπλινάντερο;Ότι χρειάζεσαι θα τσακιστώ εις το πέραν του κόσμου και θα στα φέρω.Μην ανησυχείς.

@Prophet Estarian

Μεγάλε προφήτα πλάκα σου κάνει ο έτερος Προφήτης;Για καλό είναι.Η νίκη είναι κοντά και η ήττα για τον Σαλατανά ακόμα πιο κοντά.Μην ανησυχείς.Εκεί κάτω που πήγες καίγονται τα λίπη.Να το προσέξεις.Ποτείνω μία διατροφή ενός μήνα με εντατική Σουβλοφαγία.Εντατική όμως...Κάθε πρωί θα βαράς τρία πιτόγυρα με τζατζίκι και σε έναν μήνα θα σου φύγει η εξάντληση από τον Κάτω κόσμο.Θα περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα της περιοδίας σου.

+ΣΟΥΒΛΟΓΗΣΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ+

Κώστας είπε...

Πρόγραμμα; Τι πρόγραμμα; Αυτά είναι του Σαλατανά - εεεε..
τού Σατανά, ήθελα να πω! Τις ισοψηφίες μόνος μου τις
βγάζω, όχι με τα δαιμονικά προγράμματα τής τρισκατάρατης
τεχνολογίας! Εγώ απλά πέφτω σε σουβλακοέκσταση και
καταγράφω τους εξώκοσμους ψιθύρους τού Μεγάλου
Σουβλακέως. Ο παναγής Άδης ωστόσο κάτι περίεργο
μού ’στειλε σήμερα που μοιάζει με λεξαριθμικό πρόγραμμα.
Αν και δαιμονικό μού φαίνεται, θα το δοκιμάσω…

Ανώνυμος είπε...

Ιερατείο σου λένε μετά, και κουραφέξαλα.Και καλά ο προφήτης estarian αναδύεται σιγά σιγά από τον κάτω κόσμο όπου δολίως είχε εγκλειστεί αλλά οι άλλοι που είσαστε ρεμάλια; Δεχόμεθα επίθεση πονηρά και ύπουλον από αλλόθρησκους,μόνος μου θα καθαρίσω; ε; Eγώ ένας απλός απόστολος είμαι.Κουνηθείτε zaphod,humma kavula και οι υπόλοιποι.
ΥΓ. Δείτε τα σχόλια της Ροζ αόρατης μονόκερω, στο ποστ κοσμογονία και
ανασκουμπωθείτε για ιερό πόλεμο!:-p

Humma Kavula είπε...

2estarian : Θα σου στείλω εγώ προγραμματάρα που μου έδωσε ο Hades!

2island : Να οι αγνοί πιστοί, οι άνευ δόλου, υστεροβουλίας και συμφέροντως. Εύγε εκλεκτό τέκνον του Σουβλακέως. Εσύ από σήμερα θα βρίσκεσαι μαζί μου μαζί με τον Πατέρα (όχι τον άντρα της αστρολόγου), το δημιουργό μας, καθεζόμενος εκ των δεξιών του. Καλά τα λέγεις και στον Estarian!

2kostas : Ο Σαλατάνς φίλτατε δεν έχει προχωρήσει στον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό και ειδικά σε .NET Framework 1.1 και κατοπινές εκδόσεις. Έχει μείνει οπισθοδρομικός. Έχει κολλήσει με κώδικες τύπου Cobol, GW Basic και Fortran, οπότε μη φοβάσαι ότι αυτά είναι Σαλατανικά. Συνέχισε ακάθεκτος το Σουβλάρεστο έργο σου.

2Κύριος με τα σου : Ουουουου σιξ σιξ σιξ, βαλτός είσαι; Εμείς γράφομε δια τις επιθέσεις δε κλάνομεν. Ο Hestarian έχει πέσει σε λήθαργο, αλλά ας μη το προχωρήσω. Σπεύδω για το Υ.Γ. σου.

Humma Kavula είπε...

2kostas : Κυρ Κώστα, εβρίσκεσθε πλέον και επίσημως υπό την Σκέπην της Επισήμου Εκκλησίας του Μεγάλου Σουβλακέως και της Αγάπης Του.

Τηράτε προς τα δεξιώς

Humma Kavula είπε...

Αριστερώς ήθελον είπον. Εμπέρδεψον το σχόρδιον με το κρομμύδιον

Hades είπε...

Για την ακρίβεια,ο Κώστας προτείνω να αναβαθμισθεί σε Απόστροφο αντί γι'Απόστολο. Εξάλλου Απόστροφο δεν διαθέτουμε και είναι μια καλή ευκαιρία με το έργο που παρουσιάζει.

Εστάριαν, εξ αρχής φώναζα να μου παραδώσετε εμένα τα οικονομικά αλλά δεν μ'ακούγατε... :):):)

Ανώνυμος είπε...

@Humma Kavula

Μεγάλε Προφήτα η τιμή που μου κάνετε είναι τεραστίων διαστάσεων.Σας ευχαριστώ πολύ.Σήμερα πήγα με κάτι αλλόθρησκους για φαγητό.Αυτοί θέλαν κάτι λάιτ αλλά τελικώς τους άλλαξα γνάμη.Το τσικνήσαμε δεόντως.Έκρυψα και μερικά μπιφτέκια γιαουρτλού για τον αγώνα μας.Θα τα καταθέσω σύντομα εις τον μεγάλο οικονομολόγο μας τον Ζάφοδ.Ο αγώνας μας θα δικαιωθεί!

Καλή συνέχεια εν Σουβλακέα αδερφοί...

Humma Kavula είπε...

2hades : Οι απόστροφοι σύντροφε μου προκαλούν αποστροφή.

"εξ αρχής φώναζα να μου παραδώσετε εμένα τα οικονομικά"

Να σου πω την καθαρή αλήθεια ούτε και σένα σε πολυεμπιστεύομαι γιατί θα τα κάνεις διαρκείας και θα πας να γραφτείς και μέλος Υπάλληλάκο
;-Ρ

2island : Ο ζήλος σου άξιζε τέτοια ανταμοιβή αδερφέ. Όσο για τα γιαουρλού....τί είπες τώρα ρε. Πωπωωωωω, αρρώστησα! Είναι απ' τ' αγαπημένα μου εδέσματα.

Ανώνυμος είπε...

@Humma Kavula

Και εγώ αρώστησα φίλε όταν τα έφαγα.Καταπληκτικά.Σε ένα όμορφο μαγαζί στου Ψυρρή αλλά με άθλια μουσική.Και λάιβ μουσική κιόλας.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείται μαστ το να ακούς σκυλάδικο την ώρα που τρώς.Αν δεν ήθελα να καταπολεμήσω τον Σαλατανά θα έπερνα την παρέα και θα έφευγα.

Κώστας είπε...

Ευχαριστώ την Ιερή Θεοκρατία για την τιμή που μου
έκανε να με διορίσει επίσημο ψηταριθμοσόφο τής
Εκκλησίας τού Μεγάλου Σουβλακέως. Μόλις συνέλθω
από τη σφαλιάρα τής Κυριακής και τακτοποιήσω και
κάτι δουλειές, θα επανέλθω δριμύτερος! Σουβλόγησον!

Humma Kavula είπε...

2island : Ιτ ιζ Γκρικ κιτς φολκλόρ μάι φρέντ του λίσεν του ντογκ σονγκζ γουάιλ ίτινγκ. Θενκ Σουβλακέους φορ σαπόρτινγκ γιού.

2kostas : Α ένα ένα μας τα λες. Αν μας έλεγες ότι είσαι και συμπάσχων αδελφός Βάζελος θα ετύγχανες ευνοϊκής μεταχείρισης πολύ νωρίτερα!

Hades είπε...

Οι φόβοι σου είναι ανυπόστατοι, μέλος είμαι από τις πρώτες μέρες του εγχειρήματος.
Ως εκ τούτου δεν απαιτείται να φοβάσαι διά την οικονομική διαχείριση... :):)

Humma Kavula είπε...

Λοιπον Εγώ Eιμί ο Μέγας Θαυματοποιός (Immanis Mirabiliarius) εδώ μέσα, να σας λείπει το βύσσινο. Χωρίς το δερματογραφισμό μου δε πάτε πουθενά. Επάνω μου εμφανίζονται τα λόγια του Σουβλακέα. Χωρίς αυτά ούτε οι γιαγιάδες δε θα σας ακολουθήσουν ρε.

Κώστας είπε...

Παιδιά, ακούστε αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=-pl5qCPOWvQ&feature=related

Humma Kavula είπε...

2kostas : Είσαι αποκαλυπτικότατος! Το έχω ξανακούσει, μου το έχουν στείλει με mail. Είναι προφανές ότι η κυρία(;) έχει καταληφθεί από το πνεύμα του Σουβλακέα. Κι υμείς όταν είμεθα εις έκστασιν έτσι μιλάμε.

E τσουβλάκιααααα.

Κώστας είπε...

Χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια τού μεσημεριανού αισθάνθηκα
ξαφνικά αιφνίδια ζαλάδα και εν μέσω μιας θάλασσας φωτός έλαβα
εν εκστάσει την παρακάτω αποκάλυψη:

Α, ΗΔΕ Η ΜΙΑΡΑ ΝΟΣΟΣ ΤΩΝ ΑΝΟΩΝ ΒΟΟΕΙΔΩΝ = 3900
(1 + 17 + 8 + 152 + 590 + 1150 + 971 + 1011= 3900)

ΣΑΛΑΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΜΕΝ ΕΣΤΙ, = 3900
(584 + 770 + 911 + 1025 + 95 + 515= 3900)

ΑΛΛΑ ΜΕΝΤΟΙ ΟΡΑ˙ ΜΕΓΑΣ ΣΟΥΒΛΑΚΕΥΣ Ο ΚΝΗΣΙΓΟΝΟΣ
ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΗΜΑΣ = 3900
(62 + 475 + 171 + 249 + 1328 + 70 + 681 + 615 + 249 = 3900)

ΣΤΕΡΓΕΙ ΤΕ ΗΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ Γ’ ΗΜΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΪΚΗΣ
ΡΙΝΟΒΟΛΟΥ ΚΝΗΣΗΣ = 3900
(623 + 305 + 249 + 31 + 377 + 3 + 249 + 15 + 508 + 252 + 802 +
486 = 3900)

Και αμέσως μετά άκουσα και τούτο:

ΙΔΕ, Ο ΨΗΤΑΡΙΘΜΟΣΟΦΟΣ ΚΩΣΤΑΣ = 3888
19 + 70 + 2278 + 1521 = 3888

ΤΣΙΚΝΟΠΙΤΟΚΟΝΤΟΙΕΡΟΣΟΥΒΛΑΚΟΠΕΜΠΤΟΣ ΕΣΤΙ = 3888
3373 + 515 = 3888

Το μήνυμα αυτό αν μη τι άλλο μου δίνει δύναμη, παρά τη
μαύρη, άραχνη και γρουσούζικη διάθεση στην οποία
είμαι από την περασμένη μαύρη, άραχνη και γρουσούζικη
Κυριακή, να συνεχίσω το σουβλάρεστο έργο που μου
ανατέθηκε. Σουβλόγησον και σουβλαμήν!

Limokontoros είπε...

Δώστε στο λαό κοψίδια!