Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

FUCUS - Μια έκδοση των expatriate Σουβλακιστών

Φίλοι, πιστοί, και -τολμώ να πω με ένα κόμπο στο λαιμό, ΑΔΕΛΦΙΑ μου..
Χαλεποί καιροί, δύσκολαι στιγμαί, βαριά ευθύνη, βαρύς αχός ακούγεται μακριά στην Αλαμάνα.
Η Πατρίς μας χρειάζεται.
Η Πατρίς κινδυνεύει.
Η Πατρίς γονυπετής, επαίτης θεριακλής, σε ένα ζεϊμπέκικο μοιραίο. (Αυτό να το σημειώσω, μπορεί να γίνει σουξέ). (Όποιος το κλέψει να του πάει η χοληστερίνη 6 εκατομμύρια).
Η Πατρίς μας χρειάζεται, σχεδόν όλους μας. Και λέω σχεδόν γιατί μερικούς δεν τους χρειάζεται καν, ενώ μερικοί άλλοι χρειάζονται δε, αλλά είναι από αυτούς που είναι πάντα πίσω από σένα όταν πολεμάς με ένα λιανοντούφεκο στα βουνά της Αλβανίας πχ... Περίπου 900 χιλιόμετρα πιο πίσω, με πουράκι και 2 κιλά παϊδι, μη σου πω και κανα ωμό κρεατικό, ξέρεις τώρα. Και όταν τα παιδάκια τους ζητάνε κανα ξεροκόμματο, κλείναν τη μύτη με αρωματισμένα μαντήλια..Και μετά, όταν τελειώσει η μάχη, βγαίνουν στα κανάλια και βγάζουν πύρινους πατριωτικούς λόγους. Και εμπρός για την πατρίδα, ή όλοι να νικήσουμε ή όλοι να πεθάνετε..(Μην αρχίσω με αυτό τώρα, δε θα τελειώσουμε ποτε)
Μας χρειάζεται όλους η Πατρίς, αλλά δε χρειάζεται τους άχρηστους. Και δυστυχώς είστε πολλοί οι άχρηστοι σε αυτό τον τόπο. Και το κακό ξέρετε ποιο είναι; Ότι οι περισσότεροι από τους άχρηστους καταφέραν να διαφεντεύουν τους χρήσιμους.
Και μέσα σε όλα αυτά, βγαίνουν κάτι γερμανικά αντίστοιχα των περιοδικών που έχουν συνήθως φωτογραφίες της Μενεγάκης και της Πέγκυς Ζήνας λέμε ναουμ, και μας προσβάλλουν την Άφρο.
Ρε σε, την παλέεις; Πατώνεις ρε Φριτς; Και όχι δε στο λέω γιατί με αυτό που έκανες "μείωσες" με κάποιο τρόπο τα εθνικά μου δίκαια. Γιατι αγαπητέ μου Φριτς, πραγματικά. νομίζεις ότι είσαι τόσο σημαντικός ώστε να καταφέρεις να σπιλώσεις  την Αφροδιτάρα, που περπάταγε στον Όλυμπο, καλλίπυγος και ευειδής και σειότανε το σύμπαν από τις φουσκοθαλασσιές στα νότια της αντρικής ανατομίας; Κοίτα δω ρε τι είπε ο άνθρωπας ο Ευριπίδης ρε...
Δε βλέπεις τι λογής θεά είναι η Aφροδίτη;
Ούτε να πεις μπορείς ούτε και να μετρήσεις
πόσο είναι μεγάλη κι ως πού φτάνει.
Εκείνη τρέφει εσέ κι εμέ και τους θνητούς τους πάντες.
Δεν θα το μάθεις μόνο με τα λόγια,
μ’ έργα τη δύναμη της θα σου δείξω·
Λαχταρά η Γη τη βροχή όταν ξερό τον τόπο έχει
άκαρπη απ’ τη στέγνα του νερού και στερημένη.
Και λαχταρά ο σεβάσμιος Ουρανός, βροχή
γεμάτος, στη Γη να πέσει, χάρη στην Αφροδίτη.
Κι όταν οι δυο τους σ’ ένα ενωθούν,
όλα μας τα παράγουν κι όλα τα γεννούν,

απ’ όπου των θνητών το γένος ζει και θάλλει
[Πηγή - Μετάφραση : Χ.Μήνη

Έτσι που λες.. Τέτοιον αφράτο, ζουμερό και τροφαντό θεοκόμματο θα έπρεπε να έχει κάθε θρησκεία που σέβεται τον εαυτό της, αλλά τα τελευταία χρόνια οι μοδέρναι θρησκείαι το ρίξανε στην απλυσιά, την αξυρισιά και την αποχή από τη σημαντικότερη και χρησιμότερη πράξη που εφευρέθηκε ποτέ απο τους θεοί.
Και έρχεσαι εσύ ο Τυχάρπαστος Χ Φρίτς, που έχεις πήξει στο sauerkraut, το blutwurst και λοιπά γαμάτα γαστριμαργικά μεζεκλίκια και ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι μπορείς να το "προσβάλλεις"; Και έρχονται οι ανιστόρητοι επι το πλείστον Χ συμπατριώτες μας και ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ο οποιοδήποτε να καταφέρει να ΜΕΙΩΣΕΙ αυτό το πράμα; Φρομ γούεαρ του γουέαρ; Για να κοιτάχτε μπας και ΕΣΕΙΣ δεν το έχετε σε τόσο μεγάλη υπόληψη ώστε να το μειώνετε τόσο εύκολα και αφήστε τους Γερμανοί ήσυχοι. Στο κάτω κάτω εσείς οι ανώτεροι και πολιτισμένοι δεν καίγατε πέρσι Γερμανικαί σημαίες (και βέλγικες, γιατί εκτός από απαίδευτοι είστε και αμόρφωτοι)..Τι να πεις..
Από αλλού ξεκίνησον, αλλού θέλει κατέληξον.
ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟ..
Φίλος της εκπομπ.. φίλος του Σουβλακέα μου έστειλε τις προάλλες, εξώφυλλο που έβγαλαν οι ίδοι, έλληνες τση Γερμανίας, σε ένα τοπικό περιοδικό που ανήκει στην ένωση Σουβλακιστών-Πιτογυριστών Άνω Βούπερταλ (Οι πιτογυριστές είναι μια ψιλοσέχτα που έχει δημιουργηθεί, με την οποία έχουμε ελαφρά κόντρα, μονο και μόνο όμως για το αν μπαίνει το τζατζίκι πρίν ή μετά, θα τα βρούμε αν πιούμε κανα καφάσι μπύρες και γ... με στο φαϊ ούλοι μαζί).
Το εξώφυλλο αυτό του περιοδικού FUCUS (Προφέρεται Φ(ου)κους, με ελαφρύ "ου") είχε την Άφρο με σουβλάκι, ένα άρθρο για την κρίση, και μια δίαιτα εξπρές, που ονομάζαν, δίαιτα της Αφροδίτης. ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ η αποκάλυψη, και ευχαριστώ το φίλο και πιστό Μανώλη-Γκέρχαρντ-Σιγισμούνδο Ανθρακωρυχάκη που μου το έστειλε :


Όχι για να μη μας περνάνε για χτεσινούες..
<------------|- Σούβλησον

7 σχόλια:

BioLogos είπε...

Έπρεπε να περιέχει κι ένα "Für geile Titten"...
A propos, να πω ότι οι expatriates θα πρέπει κάποια στιγμή να επιστρέψουν από μόνοι τους κάτω, να πάμε Αυλώνα να μάσουμε κανά θωρακισμένο και να φέρουμε την επανάσταση...λέω εγώ.

maria είπε...

Εύγε προυφήτα μ! εύγε!
δεν έχω να προσθέσω τίποτις μπροστά στο μεγαλείο σου! εύγε!

σούβλες παντού υμίν

η σχαροταπεινις πιστίς.

ΗΩΣ είπε...

Βρε παιδιά, εγώ που το τζατζίκι το θέλω χωριστά θεωρούμαι αιρετική; Όσο για την Αφροδίτη, τί να μας πούνε και οι Γερμανοί... ούτε κοκορετσάκι δεν ξέρουν τί είναι, θέλουν να κάνουν και κριτική!

Αόρατη Μελάνη είπε...

Σουβλόγησον Δέσποτα!

Είθε ο τσικνιστός λόγος σου να σπαρεί στα πέρατα της εμφυλίου!

Ανώνυμος είπε...

Σουβλόγησον Δέσποτα!


Το παρακάτω σας κάνει για ιερή σούβλα;;

<============|╗_

island είπε...

Τα σκεύη μου...

Hades είπε...

Το ρητό "κάιν όιρο, κάιν σουφλάκι" έχει και μια συνέχεια: κάιν φίκεν... :):)
Αν κι εδώ που τα λέμε τα βουρστ μαζί με μία βάιτσεν είναι πειραζμός...
Πάντως συγκινητική η προσπάθεια των εν αλλοδαπή αδελφών.