Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Τώρα και στα Ερτζιανά!

Στην πρωϊνή ραδιο- φονική εκπομπή των Παναγιώτη Λιάκου και Κώστα Γιαννουλόπουλου, Οι αδιάβροχοι, συχνά-πυκνά γίνεται αναφορά στο σεπτό μας δημιούργημα, το Μέγα Σουβλακέα.
Σήμερα δε, οι δύο παρουσιασταί ομολόγησαν δημοσίως και πίστη σε εμάς -έστω και έμμεση-.
Αγαπητοί μου αδερφοί, κατ αρχήν σας ευχαριστώ για τη διαφήμιση και ελπίζω να μη μου ζητήσετε μπικικίνια για την προώθηση γιατί μόνο κανα μπουκαλάκι μπύρα μπορώ να προσφέρω.
Επίσης τι θα γίνει με αυτό το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, θα το κερδίσω καμιά φορά;; Πολλή γκαντεμιά έχει πέσει τελευταία.
Δεύτερον και σημαντικότερον, όσον αφορά τις θρησκευτικές σας πεποιθήσεις. Εμείς εδώ πέρα είμαστε κουλ, δε θέλουμε αποκλειστικότητα. Οπότε η δήλωση του ενός εκ των παρουσιαστών ότι "Εγώ είμαι κατά βάση με αυτούς αλλά αν δεν ήμουν θα ήμουν Σουβλακιστής" δε μας πειράζει. Μας ευχαριστεί και μας ικανοποιεί κλπ. Μπορεί ευχαρίστως ο πιστός να πάρει από την κύρια θρησκεία του αυτά που του αρέσουν και από μας πάλι αυτά που του αρέσουν. Δεν απαιτούμε μονογαμικότητα στη θρησκεία. Άμα μας γουστάρεις και εμάς, σε πάμε.  Μας ενδιαφέρει να είσαι καλό παλλικάρι, να μην είσαι λαμόγιο και να τιμάς τα σουβλάκια σου. Απο κει και πέρα, come as you are που έλεγε και ο Cobain.
Σουβλογείτε!

6 σχόλια:

Hades είπε...

Πολύ σωστά αγαπητέ εν ψητώ αδελφέ προφέτα. Να ενημερωθούν πάραυτα ότι όπως όλες οι σοβαρές θρησκείες που σέβονται εαυτόν τε και δόγμα, ενδιαφερόμενα μόνο διά το μπικικίνι, το σεξ και τη μάσα. Εις τα υπόλοιπα είμεθα παροιμιωδώς λογικοί κι ελαστικοί.

Zaphod είπε...

come ass you are :)

Με το συμπαθειο!!!!

Άρης είπε...

Φίλε μήπως είσαι ο Zaphod του TVXS?

Robopsychologist είπε...

CΟΥΒΛΌΓΗCΟΝ !

Robopsychologist είπε...

Ιδού, εις τούτο το άρθρον, η απόδειξις της μακραίωνης πορείας του εν Ελλάδι σουβλακισμού. Ουδέν άλλο θρήσκευμα εις τον Ελλαδικόν χώρον δύναται να συγκριθεί σε διάρκεια (μα και σε κατανυκτικότητα) με τον Σουβλακισμόν!

Stefanos είπε...

Xχαχαχαχαχα άψογος!!