Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

Προφητείες - Ταμ-Τιριρί



Αρχαία απεικόνιση διαγαλαξιακού Ταμ-τιριρί σε νόμισμα από την Αρχαία Ατλαντίδα


"Γκνι γκνι γκνι, λαμάχ, ταμ-τιριρί, βουκ βουκ ζαα'ρα!" Έγραφε ο προ-προφήτης του οποίου Το Όνομα Είναι Πολύ Ιερό Για Να Αποκαλυφθεί.

Μετά από δεκαετίες διαλογισμού, τόνους Ιερής Μεταλήψεως και άμετρης ενδοσκόπησης, τα λόγια του επιτέλους μου έγιναν κατανοητά.

Η συγκεκριμένη έκφραση μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους.

Μπορεί να σημαίνει "Γυναίκα σκύψε και άρπα τον ορθοκωλομπρούμητα μη σου γ.. το ταμ-τιριρί",

Μπορεί να σημαίνει "Και ιδού, μεσω του διαγαλαξιακού σουβλακοσκότους και της χαοτικής καπνιάς, αναδύθηκαν τα ιερά ταμ-τιριρί ίνα εξαπλώσουσι στον κόσμο τη Σοφία του Σουβλακέα"

Μπορεί να σημαίνει "Ο ανορεξικός γατόπαρδος που φυτρώνει δίπλα στην αζαλέα μου έχει μουσικό αυτί και ταλέντο στα λαχανάκια Βρυξελλών"

Όμως η δεύτερη ερμηνεία προφανώς είναι η πιο σωστή μια και ο προ-προφήτης του οποίου Το Όνομα Είναι Πολύ Ιερό Για Να Αποκαλυφθείήτο ανύπανδρος, και σύμφωνα με τις πηγές, δε διέθετε Αζαλέα.

Πιστοί μου! Η εποχή της επιστροφής του γένους στις πάτριες αχανείς πεδιάδες της Σουβλαντάθ έσεται! Τα αρχέγονα ταμ-τιριρί θα ξεπηδήσουν από τις ομιχλώδεις καταχνιές της απαρχής του Σύμπαντος και θα εξαπλώσουν την ερεβώδη πρωτόλεια καπνιά τους στις αρτυμένες μύτες των πιστών. Οι προπάτορες Σουβλοχίμ θα επεμβαίνουν σε αυτά και θα αφιχθούν να μας σώσουν εκ της πλάνης μας, κατακρημνίζοντας τους ανορεξικούς εχθρούς μας εις τα βάραθρα της λαχανολαγνείας και των προεξέχοντων κοκκάλων της λεκάνης τους. Τα θεϊκά αυτά κατασκευάσματα έχουν τη μορφή πίττας από σουβλάκι, και κινούνται με καύσιμο υγροποιημένης πάπρικας ενισχυμένης με ταμπάσκο και μπούκοβο. Διαπλέοντας τους Ιερούς Αιθέρες αναδύουν ευωδιαστή τσίκνα καλοψημένου κρέατος και παγωμένης μπύρας. Είναι τα Ιερά Σκάφη των πατέρων μας, οι προπομποί της Σουβλοεπανάστασης και οι άνηλεείς μαντάτορες επικών δεινών για τους οχτρούς μας. Μαρτυρίες για τις πτήσεις τους υπάρχουν σε όλες τις μυθολογίες και σε απόκρυφες απεικονίσεις των Αρχαίων. Στην Ατλαντίδα τα εγνώριζαν. ΄Μάλιστα υπαρχουν απόκρυφα κείμενα φυλαγμένα σε κρύπτες που αποδεικνύουν τον συναγελασμό των Ατλάντων και των Σουβλοχίμ, για μυστικά Ταμ-τιριριδρόμια στην αρχαία Ατλαντιδα, και για σταθμούς ανεφοδιασμου στην Καρχηδόνα, τη Σιδώνα, τη Λιβαδειά και το Λιανοκλάδι.

Έσεται νόστιμον ήμαρ Σουβλοχιμ και Ταμ-τιριρί! Τρέμετε Οχτροί!

Ή όπως αναφέρεται και στις ιερές επιγραφές του Σπηλαίου της Ερήμου Ντι-Ντι-Ζου,
"Φουσού, νιάρν, γκα γκα γκα ζι, I m on a Hiiiighway to Hell, κίκι κ΄ρο ναρ, Αζάζ Ταμ Τιριρί, Αζάζ, Αζάζ"

( Ήτοι "Ρε μαλάκα μας τελειώσαν οι ξυλομπογιές, με τι θα ζωγραφίζουμε τώρα" ή "Κώστα κάηκαν τα Σουβλάκια, θα μας γαμήσει το Ταμ-Τιριρί ο Angus Young", ή "..και η εμφάνισή τους θα σηματοδοτήσει την επιστροφή, Αυτός Που Έρχεται με την Οσμή θα μας λυτρώσει, και τα Ταμ-Τιριρί θα μας μεταφέρουν σε Γή Ονειρική")

5 σχόλια:

island είπε...

Το τάμ-τιριρί(συγνώμη κιόλας που το αναφέρω)μήπως είναι πρόγονος του τεριρέμ;Μήπως από τα λόγια του μεγάλου προφήτη(+ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ=ΣΟΥΒΛΑΚΙΣΟΝ+)ενέπνευσαν την εκκλησία ώστε να κλέψει το τάμ-τιριρι και να το γυρίσει για να μην καρφωθεί σε τεριρέμ;Πες μου μεγάλε προφήτη(+ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+)

Stefanos είπε...

Κοίτα τέκνο μου, οι πεπλανημένοι απΕΛευθερωτές, απλά δεν ξέρουν να μεταφράζουν προφητείες. Είδες προφανώς τις εντελώς διαφορετικές μεταφράσεις που μπορούν να προκύψουν. Ε αυτοί πάντα δέχονται ως σωστή την πλέον λανθασμένη.
Τα Τεριρέμ επιπλέον είναι κάτι καβουρδιστήρια που μπροστά στα Ταμ-Τιριρί είναι σα Ντεσεβώ μπροστά σε πύραυλο.. γάμα τα δλδ..

Zaphod είπε...

Ευγε!

Σιγά σιγά η παγκοσμια ιστορία αποκωδικοποιείται και το μεγαλείο του Σουβλακέα αρχίζει και επανέρχεται στο φως!!!


Τεριρέμ και άλλες πίπες beware of Ταμτιριρι!

Hades είπε...

Έχω την εντύπωση ότι το ταμτιριριμ στην πραγματικότητα είναι μυστική κωδική λέξι που αναφέρεται στις πατάτες με λιωμένο τυρί από πάνω που δέον όπως συνοδεύουν τα σουβλεδέσματα.

island είπε...

Το σίγουρο είναι ότι ο Άδης το έχει....μαζί σου