Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Ψηστικισμός

Στα βάθη των αιώνων χάνεται η υπέρτατη σοφία του Σουβλακέος. Στις στροβιλιζόμενες αχανείς εκτάσεις της πρωτογενούς αρχέγονης τσίκνας και τις τυρβώδεις εκλάμψεις διανοητικής ανάτασης.
Οι μεγάλοι μύστες των Σουβλοχίμ, ψέλνοντας και τρώγοντας κεμπάπ με μπούκοβο, έφτασαν στην υπέρτατη διανοητική σκάλα του πνεύματος και χάθηκαν μέσα στη θεϊκή έμπνευση.
Κοινωνοί της προόδου και της εξέλιξης μετέδωσαν στον άνθρωπο το αμάλγαμα αυτό σοφίας και τελειότητας και έτσι δημιουργήθηκε ο Ψηστικισμός. Η Ιερά Τέχνη της επαφής του Ανθρώπου με το Θείο. (Όχι όπως λέμε το Θείο Κώστα, το Θείο. Σκέτο). Η Τέχνη της Κοινωνίας με το υπέρτατο, της συνειδητοποίησης της απόλυτης Πραγματικότητας , Πνευματικής Αλήθειας και Τέλειου Μίγματος Μπαχαρικών Για Κεμπάπ.

Αναπόσπαστο κομμάτι του Σουβλογενούς Ψηστικισμού είναι και η Σουβλική Γεωμετρία – Αριθμολογία.
Να ξεκινήσουμε με την Αριθμολογία:
Παίρνοντας την Αρχαία Ελληνική μέθοδο μετρήματος, αντιστοιχούμε έναν αριθμό σε κάθε γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου.

Έτσι έχουμε τον παρακάτω πίνακα :




Με μερικούς απλούς υπολογισμούς βρίσκουμε ότι οι κάτωθι λέξεις έχουν τις ακόλουθες αριθμητικές αξίες :

Σουβλακέας = 919

Ψητό = 1078

ΤΑΜ-ΤΙΡΙΡΙ = 919 = 1078 – 159.

Δίαιτα = 159

Σαλατανάς = 777 = Αδυνάτισμα

Υγεία = 414 = 919 – 505

Μαρούλι = 505

Σουβλακκεδών = 1164 = 919 + 250

Το 250 ειναι ιερός αριθμός και δεν αποκαλύπτουμε τι σημαίνει, μη τα βγάλουμε και όλα στη φόρα..

Ο αριθμολογικός ψηστικισμός πραγματικά πάει σε μεγάλο βάθος, τόσο μεγάλο που χρειάζεσαι υποβρύχιο για να κατέβεις. Είναι απίστευτοι οι ιεροί συνδυασμοί και οι κρυφές αλήθειες που παραμονεύουν πίσω από αυτή τη μορφή μυστικισμού. Αλήθειες πιο τρομαχτικές και από την πιό χαλινωμένη φαντασία.

Επόμενο ζήτημα είναι η ιερή γεωμετρία. Αχ πιστοί μου, αχ πουλάκια μου πόσα δεν ξέρετε ακόμα και πόσα θα μάθετε εδώ μέσα...
Οι αρχαίοι έλληνες μαθηματικοί έδειξαν το δρόμο. Και μεις τον ακολουθούμε με ευλάβεια. Οι αρχαίοι έλληνες μαθηματικοί πραγματικοί πιστοί του Σουβλακέα, δε θα ημπόρουν, δε θα ΗΜΠΟΡΟΥΝ λέγω να τελειοποιήσουν τις μαθηματικές τους γνώσεις χωρίς την αρωματική τσίκνα των καλοψημένω εριφίων και αιγοπροβάτων, χωρίς το ιερό τσιτσίρισμα του λιπακίου πάνω στην καυτή θράκα. Χωρίς τις μυστικές χοές στα Μεγάλα Σουβλοφόρια της Λειβαδιάς .

Πρώτο δείγμα :




Το σχήμα αυτό προκύπτει από την περιστροφή ενός κύκλου γύρω απο ένα σημείο στην περιφέρειά του. Στην Ιερά Σουβλομετρία, το προκύπτον σχήμα είναι η πρωτογενής μορφή της Υπέρτατης Συμπαντικής Σχάρας . Της Σχάρας που ο ίδιος ο Σουβλακέας ψήνει τα κοψίδια στα ουράνια τσιμπούσια του.

Δεύτερο δείγμα :



Το σχήμα αυτό, γνωστό ως και vesica piscis αποτελείται από δυό κύκλους που ο ένας διέρχεται από το κέντρο του άλλου. Το σχήμα αυτό συμβολίζει την ενότητα της ψυχής, το κοίταγμα κατάματα, τον καθρέφτη της ψυχής και πάνω από όλα το Ιερό Διπλόπιττο, το σύμβολο της χορτασμένης μεγαλοφυϊας, το καθρέφτισμα της άδολης ματιάς στην καλοψημένη πίττα.

Τρίτο δείγμα :




Το σχήμα αυτό είναι γνωστό ως ο κύβος του Μέτατρον, αλλά αυτά είναι αιρετικές παραισθήσεις και αισχρή παραφιλολογία. Αυτό το σχήμα είναι η Ιερή Πιτοψησταριά, με τις καθορισμένες θέσεις για τις 13 Ιερές Πίττες του Σουβλακέα. Οι Ιερές Πίττες είναι στοιχειακά πνεύματα του ζυμαριού και ζουν σε ένα ανώτερο επίπεδο ύπαρξης. Είναι οι φύλακες των πυλών της Σουβλαντάθ, αρχηγοί των 13 ταγμάτων των Σουβλοχίμ, πολεμιστές του δικαίου και της αλήθειας, και κραδαίνουν τις 13 σούβλινες γυρομφαίες που θα φέρουν όλεθρο και καταστροφή την ημέρα του Σουβλακκεδώνος.
Περισσότερες λεπτομέρειες στο υπό συγγραφή βιβλίο “Ιερή Γεωμετρία – Aριθμολογία στη λατρεία του Σουβλακέα” υπό εμού, εκδόσεις δικές μου, επιμέλεια δική μου, συνταγή για κεμπάπ δική μου, μπύρες του Zaphod. Το τζατζίκι θα προσφέρει ο Hades, την πάπρικα ο Humma.

7 σχόλια:

Zaphod είπε...

Αριστούργημα!

Μολις βρω χρόνο θα φτιάξω ένα προγραμματάκι που θα μας δίνει τους λεξάριθμους όλων των λέξεων!!!

---αν δεν προλάβω κάντο εσυ--:Ρ


Η αποκωδικοποίηση της ιστορίας προχωρα

και

εννοείται

+Ο καιρός γαργαρ εγγύς+

Hades είπε...

Εξ-αιρετικόν αγαπητέ αν κρομμύδι αδελφέ προφήτα! Ελπίζω να μην ξέχασες να αναφέρεις εις το πόνημάν σου και την ιερότητα του μυστικοτερότερου όλων των αριθμών, 69!
Και φυσικά τα τζατζίκια δικά μου! Να πάρουμε και κανά εξοχικό βασικά.. :):)

@zaph
Το προγραμματάκι το'χω ήδη εγώ, απλά θα το'χω έυκαιρο σε κανά 20ήμερο.

Humma Kavula είπε...

Δώσε, δώσε, δώσε και σώσε την Πίστην σου Μέγα Προφήτα. Η επιστημονική τεκμηρίωσις των πονημάτων σου είναι επιβεβλημένη δια την θεμελίωσιν και εδραίωσιν της θρησκείας μας.

+Σουβλόγισον+

Androhoristra είπε...

Ελπίζω να μην ξέχασες να αναφέρεις εις το πόνημάν σου και την ιερότητα του μυστικοτερότερου όλων των αριθμών, 69!

Σεβασμιώτατε,

Αν θεωρείσετε απαραίτητο διά την ολοκλήρωσιν του πονήματός σας, όσον αφορά στον εν λόγω αριθμό, τη δημοσίευση των προχθεσινών φωτογραφιών μας, σε ιλλουστρασιόν, προκειμένου να είναι εμπεριστατωμένη και πλήρης η έκδοσή σας, έχετέ την άδειά μου, αρκεί να μου "πάρετε" λίγο τα "μπουτάκια" με το Photoshop.

Τας τελευταίας εσπέρας, μεταταλαμβάνω τακτικώς (και κυρίως διπλόπιτα) ως γνήσια πιστή, και ως εκ τούτου έχουν στρογγυλέψει αισθητά. Μην ξεφτιλιστούμε...

Την ευλογία σας!

Stefanos είπε...

Αγαπητό μου τέκνο,
μην ανησυχείς για τα μπούτια σου. Είναι τουλάχιστον αριστουργηματικά, όπως και καναδυό άλλα μέλη σου.
Όσο για τις φωτογραφίες, ναι ναι βγάλτες τώρα στη φόρα, ώστε να μη μπορείς μελλοντικώς, άμα σου κάτσουν στραβά οι ορμόνες, να με εκβιάσεις στα μεσημεριανάδικα λέγοντας ότι σου υποσχόμουν διορισμούς και μαλακίες.
Σήμερα θα έλεγα να προτιμήσουμε το 70, γιατί το 69 μου έπεσε λίγο στενό.
+Σκύψον ευλογημένη+

Ανώνυμος είπε...

Αισθάνομαι πάπρικη πιταπιτοσύνη, μόλις εισήλθα σε αυτό τον Ιερό Ψηστερό Ναό της θράκας που ετοιμάσατε δια την πνευματική τροφή των πειναλέων λαών.

Εξευγενίσθη η γλώσσα μου αμέσως, ως εκ θαύματος, εφωτίσθην και οραματίσθην "Ψ Μέγα Ψήστη Κύριε. τα πάντα ως πίτα εποίησας"...

Αόρατη Μελάνη είπε...

αυτό το σπαμομήνυμα με τα κινέζικα, μήπως θα έπρεπε να το σβήσετε, σουβλακομέγιστε; λέω, μήπως...