Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Ο Σουβλακιστικός ζωδιακός κύκλος

Λοιπόν αγαπητοί μου πιστοί.. Λοιπόν λέω! Καλέ! ΡΕ!
ΣΚΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

(μελιστάλαχτα) Έτσι μπράβο.

Που λέτε αγαπημένα μου πιστάκια, ρίψατε πρώτα τον οβολόν σας επί του δίσκου που θα κυκλοφορήσει ο Zaphod και καθίστε αναπαυτικά.

Για τα ζώδια ξέρετε φαντάζομαι. Ναι ναι αυτή την μεγαλειώδη απατ..παπαρ.. ανακάλυψη που έκαναν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ίνα βοηθήσουν στο να προλέγουμε το μέλλον σας και να γεμίζουμε τας πορτοφόλας μας με ιερά μπικικίνια.

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε, η Ιερή Σουβλαστρολογία είναι εδώ για να συνθλίψει κώλους με την απίστευτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητά της.

Θα ξεκινήσω τις διαλέξεις με θέμα την αστρολογία μας με την παρουσίαση των ζωδίων του ζωδιακού μας κύκλου και μερικά βασικά χαρακτηριστικά τους :



1. Προβατίνα (21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Η Προβατίνα είναι ιερό ζώο για τη θρησκεία μας. Σύμβολο ευημερίας και καλοπέρασης. Η προβατίνα μας θρέφει με τα κοψίδια της και γεννάει με τη σειρά της άλλες προβατίνες που μας θρέφουν. Οι γυναίκες προβατίνες είναι καλόβολες και εξυπηρετικές, με μια ανυπέρβλητη νοστιμάδα αν και λίγο τριχωτές. Ξυρίζονται όμως εύκολα. Οι άντρες προβατίνοι είναι σκληροί και αμάσητοι και δε μασάνε μία.

2. Βόδι (20 Απριλίου - 21 Μαίου)

Τα βόδια είναι άλλα αγαπημένα εδέσματα της θρησκείας μας καθοτι τα κεμπάπ και τα σουτζουκάκια έχουν μεσα τους 50% βοδινό κιμά τουλάχιστον. Τα βόδια είναι πηγή καλών πρωτεϊνών, δεν έχουν πολύ λίπος και οι σταβλίσιες μπριζόλες είναι ευλογημένες απευθείας από το Σουβλακέα. Οι γυναίκες βόδια είναι εύκολες και σας κάθονται άνετα, οι άντρες βόδια απο την άλλη δεν καταλαβαίνουν οτι τους κάθονται και μασάνε χόρτο. Κακός συνδυασμός. Δυστυχώς τα βόδια είναι καλά μόνο για ψήσιμο και όχι για ψηστήρι γιατι δεν καταλαβαίνουν γενικότερα μία.

3. Παρτουζιάρης (21 Μαίου-20 Ιουνίου)

Ισως το καλύτερο ζώδιο του κύκλου. Ο παρτουζιάρης είναι αλλέγκρος, έξυπνος, καταφερτζής, κιμπάρης, έξωκαρδιά, μερακλής και μεζεκλής, χιουμορίστας και τζιμάνι γενικότερα. Οι άντρες παρτουζιάρηδες είναι και γαμώ τα παιδιά, οι γυναίκες δε ακόμα καλύτερες διότι στερούνται ηθικών αναστολών. Φανταστείτε πχ οτι και ο προφήτης (εγώ) και ο μέγας ποντίφηξ Ζάφοντ ανήκουν στον αστερισμό του παρτουζιάρη. Το μόνο πρόβλημα είναι πως άμα μαζευτούν παραπάνω απο 10 παίζει μπλέξιμο και χρειάζεται οργάνωση.

4. Θαλασσινό Τέρας (21 Ιουνίου-20 Ιουλίου)

Και αρχίζουμε τα κακά ζώδια. Αυτο εδώ είναι ένα απάλευτο ζώο με σκληρό τομάρι και λίγο κρέας που μάλιστα μυρίζει περίεργα. Ως επακόλουθο τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι σκληρόπετσα και βρωμάνε οι μασχάλες τους. Αυτό τα κάνει ιδιαζόντως αντικοινωνικά και μια και μπαίνουμε σε φαύλο κύκλο, επειδή δεν τους κάνει κανείς παρέα είναι και κλαψομ.. εκ πεποιθήσεως. Μακριά και από άντρες και απο γυναίκες τέτοιους. Αφήστε που τα θαλασσινά δεν ενδείκνυνται για φαγοπότι καθοτι ειναι πανάκριβα και χαλάνε εύκολα προκαλώντας και γαμώ τις γαστρεντερίτιδες

5. Γατούλης -Πούθθυκατ- (21 Ιουλίου - 20 Αυγούστου)

Βασικά μια και δεν ανήκει σε κανένα εδεσματολόγιο, όχι λόγω του κρέατός του αλλά εξαιτίας της ιδιαίτερης δυσκολίας του κυνηγιού του, δεν είναι συμπαθές ζώδιο. Στη θρησκεία μας προτιμούμε τα ζώα που κάθονται εύκολα και πρόθυμα να σφαγιασθούν ίνα μετατραπούν εις μεζέδας και όχι αυτά που αρνούνται πεισματικώς και παίζει να σου κόψουν και κανα φιλέτο κατά τη διαδικασία. Οι άντρες που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι πεισματαραίοι και εγωιστές και οι γυναίκες απάλευτες και για να σου κάτσουν σου βγάζουν το λάδι. Μακριά

6. Αγάμητος (21 Αυγούστου - 20 Σεπτέμβρη)

Μέγα κακομοιροζώδιο. Οι φωτεινοί πατέρες της θρησκείας μας μάλλον απεφάσισαν πως μεταξύ των λαμπρών ζωδίων έπρεπε να βάλουν και λίγη πλέμπα για ισορροπία. Ο αγάμητος έχει όλα τα κακά του κόσμου πάνω του. Γκρινιάρης, στριμμένος, παρεξηγιάρης, τσιφούτης και τα λοιπά. Οι γυναίκες, άστα να παν. Ούτε με κυάλι πιστοί μου. Μακριά. Οι γυναίκες του ζωδίου χαρακτηρίζονται και ως Spider-μουν ειδικά αν έχουν κλείσει τα 21 και ακόμα γιοκ κοκό.

7. Ζυγαριά ακριβείας (21 Σεπτέμβρη - 20 Οκτώβρη)

Ευλογημένο ζώδιο. Πολλαπλές οι χρήσεις και οι συμβολισμοί του. Είναι η ισορροπία στη φύση, η αίσθηση του μέτρου και το σωστό ζύγισμα των σφαγίων. Τα άτομα του ζωδίου έχουν υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και της δικαιοσύνης και είναι οι ιδανικοί μετρ για τσιμπούσια με πολλα άτομα όπου θα φροντίσουν κανείς να μη μείνει παραπονεμένος. Επίσης είναι και οι ιδανικοί διοργανωτές οργίων καθοτι δεν τους ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια. Οι γυναίκες του ζωδίου αποτελούν ιδανικές συζύγους και συντρόφους. Οι άντρες ιδανικούς ψήστες και χασάπηδες.

8. Καβουρογαμόσαυρος ο αμμώδης (21 Οκτώβρη - 20 Νοέμβρη)

Παραδόξως το πιο σεξουαλικό ζώδιο απο όλα. Ο συμβολισμός του είναι ο πλέον συγκεχυμένος και τα ιερά βιβλία διαφωνούν το ένα με το άλλο. Ο προφήτης νομίζει ότι το μυστηριακό αυτό ζώδιο με το περίεργο σύμβολο προέρχεται από τις αρχαίες δοξασίες μιας άγνωστης φυλής της Νοτίου Σουαζιλάνδης η οποία πέραν του Σουβλακέα λάτρευε και κάποιες χθόνιες θεότητες αναπαραγωγής με 37 Ιερά Τσουτσούνια η καθεμιά. Τα αγάλματα χρησίμευαν και ως καλόγεροι για να κρεμάνε τα παλτά τους οι πιστοί. Οι καβουρογαμώσαυροι ειναι καλοί εραστές και πολύ κίνκι. Ο προφήτης έχει καλές σχέσεις με τις πιστές καβουρογαμωσαυρίνες και αυτές με εκείνον.

9. Ο Κυνηγός (21 Νοέμβρη - 20 Δεκέμβρη)

Έτερο ιερό ζώδιο. Ο κυνηγός συμβολίζει την αντρική ρώμη και πυγμή. Το αρχέγονο σύμβολο της φυσικής επιλογής που έκανε εμάς κυνηγούς και τα ζώα τροφή για μας. Ο κυνηγός είναι ο πρωτόλειος ανδρισμός, ο αρχετυπικός άνδρας που φροντίζει να φέρνει κοψίδια στο σπίτι για να του κάτσει η γυναίκα του χωρίς πολλα πολλά. Εκτός του τόξου κουβαλάει και ρόπαλο για τις δύσκολες περιπτώσεις. Οι γυναίκες κυνηγοί από την άλλη τέινουν να μην είναι πολύ λειτουργικές καθότι αντρίζουν περίεργα. Οι περισσότερες είναι λεσβίες καθοτι έχουν μπλέξει τους ρόλους. Αυτό εμάς δε μας ενοχλεί δε, διοτι οι τσόντες με λεσβίες γεμίζουν τα ράφια μας.

10. Κατσίκα (21 Δεκέμβρη - 20 Γενάρη)

Χρήσιμο ζώδιο αλλά πρέπει να σφαχτεί μικρή γιατί αλλιώς το κρέας σκληραίνει και δε μασιέται. Για αυτό αν μπλέξετε με γυναίκα κατσίκα, πάρτε την από μικρή γιατί άμα ξεπεράσει τα 21 δε στρώνει με τίποτα. Οι άντρες κατσίκια τείνουν να είναι μαλακοπίτουρες και να τους τα φοράνε οι γυναίκες τους. Νοστιμότατες στα κάρβουνα, σε κοντοσούβλι (κάτω του έτους και μονο μπούτι), και στον κιμά για κεμπάπ. Και πάλι προειδοποιούμε, σφάχτε τις μικρές ή αμολήστε τις στο βουνό.

11. Οινοχόος (21 Γενάρη - 20 Φλεβάρη)

Η καρδιά της παρέας. Μοιράζει τα ξύδια, φροντίζει το καλό πάγωμα των αλκοολούχων και δίνει το ρυθμό. Ο οινοχόος είναι ο απόγονος του Διονύσου των αρχαίων. Είναι αυτός που φέρνει την παρέα στο τσακίρ κέφι μόνο και με την παρουσία του. Οι άντρες οινοχόοι πίνουν σα νεροχύτες και δεν καταλαβαίνουν μία, γελάνε ειλικρινά και γλεντάνε τη ζωή τους. Οι γυναίκες Οινοχόοι είναι εξίσου συμπαθείς καθοτι ποτε δε θα σας απογοητεύσουν οινοχοικώς και σεξουαλικώς. Μια γυναίκα οινοχόος θα σας φέρει παγωμένη μπύρα, ενα κιλο κοψίδια καλοψημένα και θα σας μαλάξει και τις πατούσες πριν σας κάτσει. Ιδανικές νύφες.

12. Μουρμούρες (21 Φλεβάρη - 20 Mάρτη)

Απαλεψιά. Η μουρμούρα είναι το χειρότερο ψάρι. Οχι πως μας αρέσουν τα ψάρια εν γένει. Μουρμούρα ήταν ο Χίτλερ. Μουρμούρα ήταν ο Αλή Πασάς. Μουρμούρα ήταν και ο πρώτος που άνοιξε κέντρο αδυνατίσματος. Το ίδιο και ο πρώτος που άνοιξε χορτοφαγικό εστιατόριο. Μουρμούρα είναι και ο Σαλατανάς. Απορούμε ως θρησκεία πως γεννιούνται παιδιά τότε. Αλλά αυτό εξηγείται βιολογικά καθοτι για να γεννηθεις Φλεβάρη-Μάρτη πρέπει να έχει παιξει σεξάκι Μάιο-Ιούνιο πράγμα που εννοείται καθοτι τοτε ο κόσμος αρχίζει και έχει τις μεγάλες ορέξεις. Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή. Ισορροπία...πρέπει να υπάρχουν και αυτοί για να έρχεται στα ίσα του ο κόσμος.

Στο επόμενο σέσσιον θα συζητήσουμε και για προβλέψεις. Με το αζημίωτο

10 σχόλια:

sexpistols.gege είπε...

Αγαπητοί εν ψητό αδελφοί σουβλακομολογώ την πίστη μου.
Μετά από περιπλανήσεις σε ανούσια δόγματα επιτελούς βρίσκω την μια και μοναδική αλήθεια. Επιτέλους μπορώ να πορευτώ με το Σουβλάκι στο χέρι.
Τολμώ και παραδέχομαι...η αλήθεια δεν βρίσκεται στους Sex Pistols..βρίσκεται στο Σουβλακέα το μέγιστο...
+++Σουβλόγησον+++

Δινονόη είπε...

Δηλαδή στο ζωδιακο σουβλακικο κυκλο ειμαι βοδι...

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Εύγε, εύγε! Μόλις μπήκατε στο κοπάδι!!!

Stefanos είπε...

Τέκνα μου,
το ιερατείο του Μεγάλου Σουβλακέα θα απουσιάζει το Σαββατοκύριακο ούτο, καθοτι ο Προφήτης οργανώνει μάζωξη με ψητά στο σπίτι του επι τη ευκαιρία των γενεθλίων του.
Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας μετά το χαρακτηριστικό ήχο σφαγής
μπππππππππππεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΓΚΑΠ!

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Πολύχρονος!!! (Περιμένω το μπριζολίδι μου, για λεπτομέρειες χτυπήστε εντός!)

Sirraeus είπε...

Μιας και Sirraeus, τίποτα σε μπουγάτσα με σουβλάκι παίζει;

Androhoristra είπε...

Προφητάκο μου, εγώ φαντάζομαι δεν χρειάζεται να σου πω τι είμαι, ε;

Χωριό που φαίνεται...

Εσύ μου τα χάλασες λίγο... ;-Ρ

Τους Παρτουζιάρηδες (στο ζώδιο) τους αποφεύγω όπως ο Σουβλακέας το μαρούλι, αλλά για σένα θα κάνω μια εξαίρεση. Μπορεί να έχεις κανάν Καβουρογαμόσαυρο Ωροσκόπο!!!!

Αν και οι Καβουραγαμοσαυρίνες, προτιμούμε συνήθως του Πρόβατους και τους Κατσίκους. Σίγουρα και δοκιμασμένα πράγματα!!!!!!!

Υ.Γ. Με τον Καβουρογαμόσαυρο τον Αμμώδη και το γνωστό ανέκδοτο, μου θύμησες κάτι πολύ αστείο, αλλά θα στο στείλω με μέιλ, δεν το λέω εδώ, βαριέμαι.

Stefanos είπε...

Αγαπημένη μου πιστή.
Καβουρογαμωσαυρίνα;;;; έλα στον παππού, έλα στον παππού...
κάνε μια εξαίρεση !!! επιβάλλεται δεν αναβάλλεται!!!
αναμένω mail

Stefanos είπε...

και ναι εχω καβουρογαμώσαυρο ορωσκόπο...

Αστερόεσσα είπε...

Πάντα λοιπόν το υποψιαζόμουν ότι είμαι η Εκλεκτή.

Ζυγαριά ακριβείας με προβατίνα ωροσκόπο, ενώ η Σελήνη κατά την ώρα της γεννήσεώς μου ευρίσκετο εις τον αστερισμόν του Οινοχόου.

Υπέροχος συνδυασμός γι' αυτό και εκείνη τη θεία στιγμή που ενσαρκώθηκα ως άνθρωπος στον πλανήτη αυτό ακούστηκε μία φωνή από μία φωτεινή νεφέλη:

"Ιδού η θυγάτηρ μου η αγαπητή!"