Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Αποδείξεις Περί Υπάρξεως

Επειδή πολλοί τριγύρω μιλάνε για "εξ αποκαλύψεως" αποδείξεις περί υπάρξεως διάφορων "θεών", κάτι ερασιτέχνες που υποστηρίζουν κάτι απάλευτες θεωρίες για το Θεό του Μεσολόβιου διαστήματος, το Θεό της Μητροβαλβιδικής Αναρρόφησης και κάτι άλλα τέτοια χαζά, εγώ, ο προφήτης, αλλά και μέγιστος επιστήμων της επιστημονικής ερευνητικής ομάδος του Ναού του Μεγάλου Σουβλακέος (σούβλησον) παρουσιάζω σήμερα με μερικά απλά γραφήματα το ΓΙΑΤΙ και το ΠΩΣ αποδεικνύεται πως ο Μέγας Σουβλακεύς είναι ήταν και μάλλον θα είναι μια από τις επικρατέστερες ανερχόμενες θεότητες στην παγκόσμια θρησκειολογική κονίστρα.

Σηκωθείτε από καναπέδες, από σκαμπά, από καρέκλες, από νεροστρώματα, από γιογιό, από μασαζοκαρέκλες, από το απαυτό του γκόμενού σας, από το πλαστικό απαυτό που αγοράσατε προχτές (ω ναι ΚΑΙ αυτό το ξέρουμε) και καθίστε να ξεστραβωθείτε.


Γράφημα Πρώτον και κυριότερον - Το αίνιγμα της Ζωής, του Σύμπαντος και των Πάντων

Η ουράνια Σοφία του μέγα Σουβλακέα. Είναι ένας κύκλος -ο μπλε- (πιττοειδής καμπύλη επί το επιστημονικότερο) ο οποίος περιλαμβάνει τα πάντα. Τα πάντα περιλαμβάνονται εντός των διαστημάτων [-2,2] σε έκαστον άξονα. Ούτο συμβαίνει γιατί 2 είναι οι λόγοι και 2 οι αιτίες για τα πάντα : Η ΠΕΙΝΑ που οδηγεί στη ΔΡΑΣΗ .
Εντός του κύκλου περιστρέφονται αγχούμενα να τοποθετηθούν διάφορα υλικά γέμισης, εδώ βλέπουμε χαρακτηριστικά την κεμπαποειδή καμπύλη, με μπλε και καφέ. Παρατηρήστε πως η απέραντη Σοφία, έχει δώσει τόσο τέλειο σχήμα στην πιττοειδή, που σε όποιον άξονα και να τοποθετήσεις την κεμπαποειδή, θα μπορείς να ΤΥΛΙΞΕΙΣ και μασαμπουκώσεις χωρίς πρόβλημα.
Η μικρή πιττοειδής στο κέντρο αναπαριστά την ολοκλήρωση, την αρμονία και την τάξη. Αναπαριστά τη ΔΡΑΣΗ που ενώ είσαι στο [-1,1] και αισθάνεσαι μισός και άδειος καταλήγει στην ΑΠΟΛΑΥΣΗ, στο μεγάλο κύκλο του Σουβλακέα.

Γράφημα δεύτερο - Πώληση Σουβλακιών κατά κεφαλήν από το 1650 μέχρι το 2009
Βλέπουμε μια κανονική σχετικά κατανομή στις πωλήσεις στην αρχή, μέχρι και το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο (το σημείο καμπής που αρχίζει η κατηφόρα). Απο κει και μετά οι πωλήσεις πέφτουν για μερικά χρόνια. Αιτία είναι το κατοχικό σύνδρομο των μαμάδων που τις οδήγησε στο να στουμπώνουν τα καμάρια τους με ό,τι βρουν μπροστά τους, οδηγώντας τα έτσι στην παχυσαρκία την οκνηρότητα και το ιεραποστολικό μόνο σεξ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να το ρίχνουν στις δίαιτες και στις μαλακίες για να αποβάλλουν τα περιττά τους κιλά, και μην ακούτε τους παπάρες κομμουνιστάς που λένε για πείνες και κακουχίες, αυτά είναι μπολσεβικική προπαγάνδα. Αυτό μέχρι τη μεταπολίτευση. Μετά βλέπουμε μια άνοδο, καθώς η ΠΕΙΝΑ όπως είπαμε είναι κίνητρο για ΔΡΑΣΗ οπότε και τσουυυυυυυυυυυπ, ανεβαίνει και καβατζώνει νέα επίπεδα η κατανάλωση σουβλακιού, μετά πίττας ή άνευ. Τώρα τελευταία έχουμε μια μικρή πτώση επειδή καλοκαιριάζει και οι πατζόλες θέλουν να χάσουν 1 κιλάκι πριν το καλοκαίρι αλλά οκ αν είναι σαν αυτά που τους μένουν, καλύτερα να το χάσουν.

Γράφημα Τρίτον - Ο Επουράνιος υπερβατικός Γύρος

Κοιτάτε κομψότητα, κοιτάτε χάρη, κοιτάτε.. κοιτάτε δηλαδή, κοιτάτε!! Ο Επουράνιος Υπερβατικός Γύρος λεπτός στη Μέση, παχύς στις άκρες. Δύο μεγάλα, τεράστια κοψίδια από το τρυφερότερο κρέας συναντώνται και ακουμπούν σε ένα ακριβώς σημείο, περιδινιζόμενα γύρω από την αιώνια Σούβλα. Και όλα αυτά... με μαθηματικές αποδείξεις, όχι έτσι, τυχαία..


Και τώρα... η υπέρτατη απόδειξη..
Όσο περισσότεροι γινόμαστε, όσο περισσότερο ΤΟΝ λατρεύουμε, τόσο περισσότερο καλό κάνουμε στην υγεία μας. Τι να εξηγήσω εδώ πέρα; Ξεκινώντας από μέση χοληστερίνη 180 με 0 πιστούς, κοιτάτε που φτάνουμε όσο αυξανόμεθα.





ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΦΑΓΩΝ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ

5 σχόλια:

aeroxeimarros είπε...

χαχαχα! Για τα...πλαστικά πώς το ήξερες; τιποτα δε μπορούμε να κρατήσουμε κρυφό; :) :)

Εκπληκτικά τεκμηριωμένη επιστημονική ανάρτηση. Συγχαρητήρια!

Αναμένω εναγωνίως την άποψη του ΕΛ-Λιάκο γι'αυτό!

maria είπε...

φανδαστικό, ευθαυμάσιον. νέες αποκαλύψεις! να εβλέπουν οι εθελοτυφλούντες την αλήθεια και τα ψητά του μέγα σουβλακέα καθώς και το μέγα ψηστήριον που κρύβουν τα κεμπάπια και τα εκοψίδιαν.
μέγας ει ω εσταριαν
σούγλες και κοντοσούγλια παντού υμιν
η σχαροταπεινη πιστίς
κι ελπίζω να μην εννοούσατε εμένα όταν φωνάξατε "πατσόλες" γιατί θα σας καταγγείλω στο υγειονομικό, ξάδερφος του σαλατανά!

Stefanos είπε...

Αγαπητέ Αεροχείμαρρε, ουδέν κρυπτόν!! :D

Μαρία : Ουδέποτε, μη πω και ουδεπόποτε θα χαρακτηρίζαμε μια εκ των πιστών πιστών μας ως πατζόλα. Μην ανησυχείτε :D

Zaphod είπε...

Νομίζω πως το πλέον χρήσιμο γράφημα είναι το τελευταίο το οποίο και ακυρώνει τις (α-)θολοκουλτουριαραίικες αιτιάσεις περί ανόδου της χοληστερίνης.

Η αλήθεια είναι πως η συνολική παγκόσμια χοληστερίνη είναι μια σταθερά, όπως πχ η ταχύτητα του φωτός στο κενό ή το G της βαρύτητας. Άρα αν μετέχωμεν πιο πολλοί της θείας ουσίας, το άμεσο αποτέλεσμα είναι ο παγκόσμιος μέσος όρος χοληστερίνης να πέφτει!

Εύγε τέκνον για την άρτια επιστημονική μελέτη!

pølsemannen είπε...

Όταν με την βοήθεια του Αγίου Σαντζικίου οι πιστοί φθάσουν το 1.000.000.000, που θα πέσει η χοληστερίνη;