Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Θα φάμε καλά πάλι

Aγαπητοί μας πιστοί, εκλεκτοί μας συνδαιτημόνες, χτες βράδυ με ήρθε εκλεκτή ιδέα για τη συνέχεια και διαφήμιση του σεπτού τούτου ιστοτόπου..

Θα μαζέψω σε ένα μίνι βιβλιαράκι ένα μάτσο εκλεκτές και μερακλίδικες συνταγές, οι οποίες θα είναι φυσικά γραμμένες με το ανάλογο ύφος και διανθισμένες με παραβολές και ιστοριούλες του Μέγα Σουβλακέα.
Ήδη μετά από ένα τεταρτάκι σκέψης έχω ένα προσχέδιο στο ξεράδι μου, με καμιά 50αριά συνταγές, χωρισμένες σε σχετικές κατηγορίες. Σχάρα, σούβλα, ξυλόφουρνο, θράκα, συνοδευτικά, κλπ κλπ κλπ.
Αυτό που θα ζητούσα από σας είναι να μας στέλνετε στο μαιλ μου (estarinakis στο yahoo στο gr) ή στου Zaphod (Ι_like_sailorz στο hotmail.com) (οκ όχι, zaphod στο mail gr) αν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο και σχετικά ασυνήθιστο σχαροσουβλοτέτοιο π.χ που κάνετε στον τόπο καταγωγής σας. (π.χ τις κρητικές ομαθιές, τέτοια πράματα). Ή και καμιά γενική ιδέα και πρόταση.
Το υπερκείμενο αυτό αρχικά θα μοιραστεί στους πιστούς σχεδόν δωρεάν, και μόλις έχουμε μια καλή καταναλωτική βάση και χτυπάμε καλό market share (τι, μόνο από τα άλλα δόγματα νομίζετε ότι σκαμπάζουν από οικονομικά και μαρκετινγκ; εμείς τι κάνουμε; ξυλόπροκες;)
θα το εκδώσουμε και θα αρχίσουμε να το πουλάμε σε ελλεεινά ληστρική τιμή γιατί εχει ανάγκες το ιερατείο.

12 σχόλια:

Tanila είπε...

Υπόδειξη Νο 1: κόψtε τα σουβλάκια και ξεκiνήστε τα γιαουρτάκια και τη γυμναστική, να πέσουν τα πατσόκοιλα

Stefanos είπε...

Να μας κόψετε την καλημέρα άμα δε σας αρέσουν τα πατσόκοιλά μας! :p

Tanila είπε...

Χονδρέ

Stefanos είπε...

Γρια

Tanila είπε...

Και Χαλαρέ

aeroxeimarros είπε...

έρωτας :)

Stefanos είπε...

΄Το πάχος και η χαλαρότητα περνούν όμως :p
Τώρα που το σκέφτομαι, και τα γηρατειά περνούν και μάλιστα γρήγορα :p

(γιατί όλοι έχουν την εντύπωση ότι είμαι χοντρός, δε μπορώ να καταλάβω..)

maria είπε...

ntropis pramata o profitas estarian xondros? ts ts ts... mi s akousei o souvlakeas mandam, tha sou kapsei to fourno kai to gkazi...

aeroxeimarros είπε...

Σε νομίζουν χοντρό διότι οι προφήτες ανά την ιστορία έμοιαζαν -συνήθως- με χοντρούς πιθήκους(υποβοήθησε και τον Δαρβίνο..).

Εσύ θεωρώ ότι είσαι απ τους πιο εκλεπτυσμένους... :)

Αόρατη Μελάνη είπε...

Αιρετική Τανίλα,
το ορθόν δόγμα είναι να τρως σουβλάκια ΜΑΖΙ με γιαουρτάκια!!

Προφήτα Εσταριανέ,
και τα σουβλάκια περνάνε... (σνιφ)

+σουβλόγησον δέσποτα+

Tanila είπε...

Τον νομίζουμε χοντρό διότι δε το αρνείται ότι έχει πατσόκοιλα.

@ Μαρία: Γκάζι; Καλέ στο μεσοπόλεμο ζείτε; Και τι με νοιάζει, παραγγέλνω απ'έξω.

@ αόρατη μελάνη: τα σουβλάκια είναι τόσο υποδεέστερα των παϊδακίων και των ψητών σούβλας....

ΤΖΩΤΖΙΟΥ είπε...

Εγώ να πω πως τυχαία πέρασα από εδώ, αλλά αγάπησα τον λόγο του Κυρίου και από Χριστιανός Ορθόδοξος Καθολικώς Διαμαρτυρόμενος έγινα πιστός του Μέγα Σουβλακέα.

Για να είμαι ειλικρινής, αλλαξοπίστησα εύκολα, μιας και ο Θεός ήταν μέσα μου από πολύ μικρός που ήμουν, και συνέχιζε να μπαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα στους κατά τόπους ναούς και εκκλησάκια.

Επίσης, να τονίσω πως το σουβλάκι έπρεπε εδώ και χρόνια να είναι το εθνικό μας νόμισμα, μιας και επιδεικνύει αξιοθαύμαστη σταθερότητα και ισχύ (αντίστοιχη με του ελβετικού φράγκου) απέναντι σε ευρά και δολάρια.