Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Πολιτικό Μανιφέστο Σ.Ε.Κ.Σ.

Ελληνίδες, Έλληνες.
Απανταχού σουβλακισταί.

Το δημοκρατικό μας πολίτευμα όπως το ξεκίνησαν και μας το κληροδώτησαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι διέρχεται διαχρονική κρίση. Η χοληστερίνη χτυπάει ύπουλα την πλειοψηφία των πολίτες του ευαγούς μας έθνους, ωθώντας τους στην αποχή από τα ιερά σφαγιά και τους στρέφει εις την μιαράν χορτοφαγίαν. Τα σουβλατζήδικα έχουν ρίξει την πχιότητα των ιερών κοψιδίων, και όλα αυτά εν μέσω μιας συγνής οικονομικής κρίσης μέσω της οποίας κάποιοι ευελπιστούν να μας πάρουν έως και το ξίγκι.

Μετά από ώριμη σκέψη και αλλεπάληλες διαβουλεύσεις, αφουγκραζόμενοι την απαίτηση των δισεκατομμυρίων οπαδοί μας ανά το σύμπαν για αλλαγή του πολιτικογαστρονομικού σκηνικού, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η εδραίωση του Συνασπισμού Ελλήνων Κρεατοφάγων Σουβλακιστών (Σ.Ε.Κ.Σ.) στο πολιτικό σκηνικό του τόπου είναι πλέον επιτακτική και δεν επιδέχεται περαιτέρω καθυστερήσεων.

Η χώρα μας διέρχεται μεγάλη κρίση. Ομοίως και η κενωνία. Προπάντων πρόκειται για κρίση αξιών και ιδανικών, τα οποία δύναται να αναπληρώσει ο Μέγας Σουβλακέας -μεγάλη η χάρη του. Ως Έλληναι Σουβλακισταί, δεν μπορούμε να μένουμε πλέον απαθείς στις διεθνείς εξελίξας. Δεν δυνάμεθα να εθελοτυφλούμε άλλο στην παρακμή του πολιτικού στίβου. Ως εδώ. Οι γαστρονομικές παρεμβάσεις των σαλατανικών δυνάμεων που αποστρέφωσι τους πιστοί μας σε κάθε τομέα της καθημερινότητάς μας προς άσχετες συνήθειες δρούν ανεξέλεγκτες. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούμε να απολαύσουμε το ιερόν κοκορέτσιον δίχως αυτό να αποτελείται από πιπεριές και ντομάτες. Δεν είναι δυνατόν το καθαγιασμένον πιττόγυρον να αποτελείται ως επί τω πλείστο από πατάται συν ένα λευκό ρευστό με γεύση γιαούρτι που θέλει να ονομάζεται τζατζίκιον. ποιοι είμαστε επιτέλους; Που πάμε; Τι θα φάμε;
Το ιερόν τζατζίχωρ μέσα μας δεν μπορεί να υποβαθμιστεί περαιτέρω. Γι'αυτό είμεθα πλέον υποχρεωμένοι να αναλάβουμε δράση. Τέρμα τα λόγια.

Κάτωθι θα αναπτύξουμε τις αρχές του Σ.Ε.Κ.Σ., αι οποίαι βρίσκονται σε πλήρη αρμονία τόσο με τα ιδεώδη μας, όσο και με τις επιταγές των καιροί. Όχι άλλη απαξίωση, όχι άλλη παρακμή, όχι άλλη δίαιτα, όχι άλλη χορτοφαγία.

Ιδρυτικές διατάξεις Σ.Ε.Κ.Σ.
1. Η πολιτική ενωτική κίνηση Σ.Ε.Κ.Σ. δεν αποτελεί κόμμα αρχηγικού τύπου. Η ηγεσία της κινήσεως βασίζεται στις δημοκρατικές διαδικασίες, οι οποίες περιορίζονται αυστηρά στους:
-Prophet Estarian (ο Αρχηγός/εμπνευστής/οραματιστής/προφήτης - αν και δεν έχουμε αρχηγό)
-Zaphod (Pontifex Maximus)
-Hades (Ύπατος Εφαρμοστής Επικείμενου Σουβλακκεδώνος)
-Humma Kavula (Θαυματολόγος και θαυμάσιος, ερμηνευτής των λόγων του προφήτη, παιδί για όλες τις δουλειες -κι αν τον βρείτε αυτόν εδώ, σφυρίχτε μου - έχει πάει για κουρτίνες)
Κοινώς, πρόκειται διά θεοκρατική τετραρχία.
Χρέη γενικού γραμματέως αναλαμβάνει αυτοδικαίως ο ισαπόστολος Carulus Polsemannen.

2. Η οικονομική διαχείριση του κόμματος απαγορεύεται να αναληφθεί υπό του Zaphod και του Estarian.

3. Το Σ.Ε.Κ.Σ. υποστηρίζει πλήρως τον διαχωρισμού Κράτους και Εκκλησίας, καθώς εβρίσκεται σε πλήρη αρμονία με την Εκκλησία του Μέγα Σουβλακέα καθ'όσον από εκεί πηγάζουν οι αρχές του.

4. Ανένδοτοι αγώνες του Σ.Ε.Κ.Σ. αποτελούν:
α) η επαναδραστηριοποίηση των Έλληνες πολίτες σε θέματα καταπολέμησης της μιαρής χοληστερίνης μέσω σουβλακοφαγίας
β) η αναζωογόνηση του πολιτικού σκηνικού διά σφοδροτάτου αντιπολιτεύσεως προς άπαντα τα κόμματα και τα εστιατόρια που φέρνουν τεράστια πιάτα με μερίδες πείνας
γ) η καθιέρωση της μεγάλης εθνικής εορτής της Τσικνοπέμπτης και εορτασμός αυτής επισήμως σε ετήσια βάση
δ) η διδασκαλία εις τας σχολικάς αιθούσας των Αρχαί του Σουβλακισμού ισοτίμως με όλες τις λοιπαί θρησκείαι
ε) η ύπαρξη φαγητού για όλους χωρίς διακρίσεις, μία σχάρα γεμάτη και μία ψησταριά αναμμένη σε κάθε Ελληνικό νοικοκυριό
στ) η καταπολέμηση της σύγχρονης μάστιγας των κερδοσκόπων που «βαπτίζουν» κρέατα εισαγωγής ως ντόπια, γι’αυτό το λόγο απαιτούμε την κατάργηση του Μυστηρίου της Βαπτίσεως
ζ) η κατάργηση της νηστείας και της εγκράτειας που επιβάλλεται από όλες τις θρησκείες πλην του Σουβλακισμού με την υπόσχεση πως θα έχουν αφθονία αγαθών στη μετά θάνατο ζωή (τι να την κάνεις την αφθονία μετά, αν δεν έχεις τιγκάρει στην τσίκνα εδώ;)
η) η δημιουργία του Ελληνικού Μουσείου Ψητών Σχάρας
θ) η προστασία και της χλωρίδος και της πανίδος της χώρας αφού η μεν πανίδα τρώει την χλωρίδα προκειμένου να θεριέψει και να θρέψει ημάς εν συνεχεία
ι) η πολιτιστική αναβάθμιση των συνοικιακών ταβερνείων και η ανάδειξή τους ως χώροι αναψυχής και πνευματικής ολοκλήρωσης
ια) η ισότητα όλων των Ελλήνων απέναντι στο συνταγματικό δικαίωμά τους για ελεύθερη πρόσβαση στο σουβλάκι.
Για τους λόγους αυτούς δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε λυσσαλέα ενάντια στις δυνάμεις που μας ωθούν στην εξαθλίωση. Δεν μπορούμε να τρώμε χόρτα. Χόρτα τρώνε τα πρόβατα. Εμείς τρώμε τα πρόβατα. Εμάς προσπαθούν να μας φάνε οι πολιτικοί.

Ελληνίδες, Έλληνες.
Απανταχού Σουβλακισταί.

Το σκεφτήκαμε πάρα πολύ και πάρα πολύ σοβαρά. Μετά από ώριμη κλήρωση αποφασίσαμε ότι όχι μόνο πρέπει αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να μας εμπιστευτείτε. Ο λόγος για τον οποίον πρέπει να μας εμπιστευτείτε το μέλλον σας και τις τύχες της χώρας, είναι πιο απλός και από τα θέματα των πανελληνίων, τα οποία τα λύνει ανήλικος λεμούριος χωρίς καν να πιάσει στυλό :
Δεν είμαστε οι χειρότεροι (και αποκλείεται να γίνουμε).

Ο πολιτικός μας σχηματισμός-αν και αποτελούμε καθαρά πνευματική εξουσία- αποσκοπεί στην αποκατάσταση των ισορροπιών, γαστρονομικών τε και μη. Μπορεί να σας φαίνεται οξύμωρο μια θρησκεία να μπλέκεται στην πολιτική, ίσως επιζητώντας την προφανή φθορά στα μάτια του κόζμου από αυτό το μπλέξιμο ΑΛΛΑ εμείς δεν έχουμε φράγκο. Για αυτό μπαίνουμε καθαροί και θα βγούμε πεντακάθαροι. Μην μασάτε από τις προεκλογικές δεσμεύσεις των άλλοι, κι εμείς έχουμε πολλές, τις οποίες ούτε εμείς θα είμαστε ποτέ σε θέση να υλοποιήσουμε, αλλά τουλάχιστον σε σχέση με τους υπολοίπους που μόνο παπαριές λέγουν, εμείς έχομεν χούμορ. Κι άμα λάχει, ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ να'ούμε. (κυρίως όπου ήδη υπάρχει)

Ως εκ τούτου σας καλούμε σε συστράτευση. Ρίχτε τα κοψίδια στη θράκα, ανοίχτε τις μπύρες, πέστε με τα μούτρα στο σουβλάκι και ακολουθήστε μας στον δρόμο προς τη δόξα και την επανάκαμψη του Έθνους.
Αγαπητές κι αγαπητοί συσσουβλακισταί, η συμμετοχή μας στις Ευροεκλογές 2009 ήταν μόνο η αρχή. Τα καλύτερα έρχονται θα καθηλώσουν τους πάντες, ωσάν πρώτης τάξεως τζατζίκι.

Τσίκνησον
Τζατζίκησον
Σουβλόγησον

Νυν υπέρ πάντων ο Φαγών



Ὣς ἔφατ᾿ εὐχόμενος, τοῦ δ᾿ ἔκλυε Φοῖϐος Ἀπόλλων.
αὐτὰρ ἐπεί ῥ᾿ εὔξαντο καὶ οὐλοχύτας προϐάλοντο,
αὐέρυσαν μὲν πρῶτα καὶ ἔσφαξαν καὶ ἔδειραν,
μηρούς τ᾿ ἐξέταμον κατά τε κνίσῃ ἐκάλυψαν
δίπτυχα ποιήσαντες, ἐπ᾿ αὐτῶν δ᾿ ὠμοθέτησαν·
καῖε δ᾿ ἐπὶ σχίζῃς ὁ γέρων, ἐπὶ δ᾿ αἴθοπα οἶνον
λεῖϐε· νέοι δὲ παρ᾿ αὐτὸν ἔχον πεμπώϐολα χερσίν.
αὐτὰρ ἐπεὶ κατὰ μῆρε κάη καὶ σπλάγχνα πάσαντο,
μίστυλλόν τ᾿ ἄρα τἆλλα καὶ ἀμφ᾿ ὀϐελοῖσιν ἔπειραν,
ὤπτησάν τε περιφραδέως, ἐρύσαντό τε πάντα.
αὐτὰρ ἐπεὶ παύσαντο πόνου τετύκοντό τε δαῖτα
δαίνυντ᾿, οὐδέ τι θυμὸς ἐδεύετο δαιτὸς ἐΐσης.
αὐτὰρ ἐπεὶ πόσιος καὶ ἐδητύος ἐξ ἔρον ἕντο,
κοῦροι μὲν κρητῆρας ἐπεστέψαντο ποτοῖο,
νώμησαν δ᾿ ἄρα πᾶσιν ἐπαρξάμενοι δεπάεσσιν·
(Ομήρου Ιλιάς, Α457-471)

10 σχόλια:

Tanila είπε...

ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ!

ESKARINA είπε...

Επιθυμώ σφοδρώς την συστράτευσιν μου εις το παλλαϊκόν κίνημαν υμών!

Stefanos είπε...

Kαι ναι, οι δύο πρώτοι ψηφοφόροι είναι γκομενάκια.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Απέδωσε το σύστημα!
Σας παρακαλώ όπως αποστείλλετε στο κόμμα σύντομον cv σας, με 3 φωτογραφίας μετά μπικινίου ή εσωρούχων, αμφάς, προφίλ και όπισθεν δια την εγγραφή σας. Η εγγραφή είναι δωρεάν και μετά αυτής σας κερνάμε ένα σουβλάκιον χοιρινόν, 1 κιλό παϊδάκια και 1 μπύραν.
Ευχαρισθώμεν

ESKARINA είπε...

Πρώτον και σημαντικότατον : Σοβαρά πιστεύεις ότι με ένα κιλό παϊδάκια αρκεί μια μόνο μπύρα;
Δεύτερον : Όσες φωτογραφίες διαθέτουμε είναι ήδη αναρτημένες. Μήπως να σας στείλουμε καλύτερα ένα ... DVD;
Τρίτον : Ποιος είπαμε ότι κάνει "πόρτα" στο κόμμα;

Tanila είπε...

Χα!
Μετά μπικινίου;
Γυμνές δε γουστάρς;
Τσάκω μια ουρλ: http://bp1.blogger.com/_jgyugzLdbng/Rkqei4SqWZI/AAAAAAAAAag/eW8JvISvzbk/s400/naked_old_lady+txt.jpg

Tσάκω και μια ουρλ με μπικινι: http://www.themockdock.com/wp-content/uploads/2009/04/sp32-20090401-205358.jpg

Εδώ είμαι και μαυρισμένη:
http://www.joe-ks.com/archives_jul2005/OldTan.jpg

Με τσ'υγείες σας!

Stefanos είπε...

@Eskarina Έχουμε οικονομικές στενότητες αυτή την περίοδο. Είναι γουέλκαμ μπιρ, δεν είναι για χόρταση

@Tanila : Με τέτοιο κορμί νομίζω ότι πρέπει να πάτε να γραφτείτε στον Αη Γιάννη τον Καλυβίτη. Είστε σίγουρη για εδώ;; :p

Stefanos είπε...

@eskarina α πόρτα είμαι κυρίως εγώ, και ο zaph όταν δε βαριέται να ανοίξει το βλέφαρο

Tanila είπε...

Kατά βάση, τ'ομολογώ, είμαι αιρετική: δεν πιστεύω στο ταμπάσκο. Προσπαθώ να εισέλθω στο σώμα των πιστών και ν΄αποσπάσω μέλη.

Unknown είπε...

καλησπέρα

Hades είπε...

Λίγο σε άφησα λάσκα ρε και θα μας διαλύσεις το κόμμα... Εδώ κοιτάμε να γίνουμε το πρώτο σε ψήφους κόμμα που να μην έχει δυνατότητα συμμετοχής, κι εσύ θα μας κάνεις το πρώτο κόμμα που θα διαλυθεί πριν ακόμη δημιουργηθεί... :):):)