Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Σουβλίβλος - Μπαϊρ του Κταρί Α'

  1. Τω καιρώ εκείνο χαμός γινόταν επί της περιοχής των σουβλακιστών διότι οι απαίσιοι επάρατοι χορτοφαγίστες έκαμνον ντου εναντίον τους και τους είχαν κατασχέσει τα μοσχάρια και τα χοιρινά και τα αμνοερίφια.
  2. Και πείναγον οι πιστοί του σουβλακέα, κλαίγοντες και καταριόμενοι τους χορτοφαγίστες που τους είχαν ωθήσει σε αναγκαστική δίαιτα.
  3. Και βγήκε ο απεσταλμένος του Σουβλακέα Μπαϊρ του Κταρί και έπεισεν τους σουβλακιστές να κάμνουσι ντου επί των απίστων και να λάβωσι πίσω τα αμνοερίφια, μοσχάρια και λοιπά πρίν μαυρίσει το μάτι τους από την πείνα.
  4. Μα ως φιλειρηνική ράτσα που είναι οι πιστοί του Σουβλακέως όπλα δεν είχον οι σουβλακιστές. Και ανέφερον αυτό εις τον Μπαϊρ του Κταρί.
  5. Και αυτός γέλασε δυνατά και τους είπεν τι στο καλό τις έχουμε τις σούβλες; Και μετά της νέας αποκάλυψης της πολυχρηστικότητας των δώρων του Σουβλακέα, οι σουβλακιστές πειθόμενοι για την θεία δύναμη που είχαν εγέρθηκαν και οπλίστηκαν με σούβλες, ψησταριές, καλαμάκια και λοιπά. Μερικοί έφεραν τους τελετουργικους μπαλτάδες με τους οποίους έσφαζον τα ζώα προς βρώσιν.
  6. Και επιτέθησαν επί των πάνοπλων και πολυάριθμων χορτοφαγιστών που ήταν οπλισμένοι με καρότα, χημικάς βόμβας pepper spray, αγγούρια, αγκινάρες άγριες και άλλα ζαρζαβατικά. Παρ' όλη την φανερή υπεροπλία του αντιπάλου οι σουβλακιστές δεν υποχώρησαν, μόνο αμύνονταν γενναία μέχρι που ο Μπαϊρ του Κταρί εσούβλισεν ζωντανό τον αρχηγό των χορτοφαγιστών, Ναομής ο Καμπέλιος ελέγοντο, και βλέπωντες τούτο οι σουβλακιστές αναθάρρησαν και έστρωσαν τους χορτοφαγιστές στο κυνήγι.
  7. Και το πράγμα πήγαινε καλά και οι ιεροί μόσχοι ήταν κοντά στους μαχόμενους σουβλακιστές οι οποίοι έβλεπαν τον μεζέ πλέον μπροστά τους.
  8. Όταν η μάχη εβρίσκοντο εις αποφασιστική καμπή άρχισε όμως να νυχτώνει και ακόμα ο σκοπός δεν είχε επιτευχθεί.
  9. Και ορθώνει ο Μπαϊρ του Κταρί του ανάστημα του και κράζει προς τον ουρανό. Στήθι Ήλιε. Και μια φωνή ακούγεται εις τα πέρατα του πεδίου της μάχης.
  10. Και είπεν η φωνή: Μην ακούω μαλακίες
  11. Και τρομάξαντες οι χορτοφαγίστες ακούωντες την φωνή του Σουβλακέα και αναχώρησαν και ο λαός του Σουβλακέα πήρε πίσω τα σφαχτάρια τα οποία και τίμησε δόντως κατόπιν.
  12. Και ταυτόχρονα έμαθε και κοσμολογία όχι σαν μερικούς μερικούς.

8 σχόλια:

Hades είπε...

Σουβλωσσανά και σουβλαλληλούια... :):)

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Πρέπει να γίνει καθαρόν
εις τον λαόν των σουβλακιστών,
1.Τα αγγούρια χρήζουν να
κοπανίζουν τον μανάβη.
2.Τα λάχανα, τα μπρόκολα
και όλα τα πρασινοειδή
είναι για τα κατσικοειδή.
3.Το είδος καρότιον
ανήκει στον Μπαγκςμπάνιον
4.Αφού εμίλησεν ο Σουβλακέας
ας σωπάσει ο κάθε χορταρέας.

Androhoristra είπε...

Εγώ πάντως, κάθε που γιορτάζουμε τη χάρη του, σε ανάμνηση των προαναφερθέντων γεγονότων, πηγαίνω στον ναό του, ο οποίος χτίστηκε στα χαλάσματα του αρχαίου, και σήμερα τοποθετείται κοντά στην πλατεία Μοναστηρακίου, και τον τιμώ όπως του αξίζει!

Ανώνυμος είπε...

Σουβλόγησον με Δέσποτα διότι ξεσούβλισα ..!

skoinovatis είπε...

Επικό!
Συγκλονιστικό!
Ομηρικό!
Πότε έγινε η βιβλική μάχη;
Ποιά χρονολογία και γιατί δε διδάσκεται στα σχολεία;
Επίσης θέλω να καταγγείλω τη χρησιμοποίηση καρότων και χημικών pepper spray, ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!

Πολύ καλό!

Zaphod είπε...

@hades
+Σουβλόγησον+

@σπίθας
Αριστούργημα!!!

@androhoristra
Καλώς ορίσατε στους τσικνιστούς κόλπους της αληθούς λατρείας

@mostwant3d
Σουβλογητός ει τέκνον

@skoinovatis
Οι ιστορικοί μας κάνουν φύλλα - φτερα την παγκόσμια ιστορία αποκωδικοποιώντας. Το παρόν είναι εδάφιο παρμένο από την προσφάτως ανακαλυφθείσα σουβλίβλο, η οποία ομως είναι ημικαταστραμμένη οπότε και δικαιολογείται ο αποσπασματικός χαρακτήρας των ανεγερθέντων εδαφίων. Μόλις μάθουμε νεότερα θα τα κοινοποιήσουμε!

Stefanos είπε...

Zaphod, την πιστή Αντροχωρίστρα να την προσέχουμε. Έχει μεγάλο τάλαντο στην ευλογία, και τρελλό ντεκολτέ..

Zaphod είπε...

Η δεσποινίς αντροχωρίστρα καλείται να περάσει από το ιδιαίτερο του pontifex maximus zaphod για προσωπική εξομολόγηση :)