Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Εκδόσεις Prophet Estarian, βιβλίο πρώτο

Φίλοι μου, πιστοί μου, πρόβ..εεεε λαέ μου,

Μετά από χρόνια προσπάθειας, δεκαετίες έρευνας και ατελείωτους κινδύνους, είναι γεγονός. Είναι γεγονός λέγω, οι εκδόσεις Prophet Estarian. Η νέα αυτή προσπάθεια θα φέρει κάτι πρωτοπόρο στον τομέα των εκδόσεων, μια και οι σκοτεινοί αντίπαλοι του Σουβλακέως μας κυνηγούν ανελέητα αιώνες τώρα, για να διαγράψουν από τη μνήμη των ανθρώπων το μεγαλείο του. Οι εκδόσεις μας, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με την αλήθεια.Οι εκδόσεις μας θα σας αποκαλύψουν μυστικές αλήθειες που κανείς διαιτολόγος δε θα ήθελε να ξέρετε. Οι σκοταδιστικές-εξουσιαστικές φατρίες των χορτοφάγων που κρυμμένοι στα μυστικά βιολογικά θερμοκήπιά τους στις εύφορες κοιλάδες του Λίγηρα, και τις ατέλειωτες πάμπας της Χιλής, ιδρωκοπούν να μας αφανίσουν, να μας εκμηδενίσουν, ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ. Οι άθλιες όμως προσπάθειες των χορτοφαγικών αυτών εξαμβλωμάτων δεν θα περάσουν έτσι.
Σηκωθείτε από τους καναπέδες, τις ξαπλώστρες, τα σκαμπώ, τα χαλιά και τους μπιντέδες σας και παραγγείλτε ΤΩΡΑ, τα δύο πρώτα βιβλία των εκδόσεών μας.
Η αλήθεια δεν είναι εκεί έξω, είναι εκεί μέσα. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την πλέον φανταστική πραγματικότητα, μια πραγματικότητα που ξεπερνά την πλέον ουτοπική φαντασία; Είστε έτοιμοι να δείτε με τα μάτια σας μυριάδες εικόνες αποδείξεων, εκατοντάδες σελίδες κειμένων, δεκάδες χιλιάδων αρχαιολογικών ευρημάτων ανά την υφήλιο; Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε από κοντά το μυστήριο του Μέγα Σουβλακέα;

Τηλεφωνήστε τώρα στο τηλέφωνό μας, το οποίο δεν σας το δίδω, αλλά σας υπόσχομαι μια εξ αποκαλύψεως αποκάλυψη αν κοινωνήσετε 127 σουβλάκια και 127 μπύρες.
Το βιβλίο της παρουσιάσεώς μας προσφέρεται στην εκπληκτική τιμή των 3.60 ευρών (όσο δύο πίττες με χοιρινό), με απίστευτα δώρα, ένα λαδωτήρι, μισό κιλό πάπρικα, δυό μπουκάλια παγωμένης μπύρας και ένα Μααλόξ για τη χώνεψη.


Βιβλίο πρώτο των εκδόσεων Prophet Estarian : Souvlochim, του Prophet Estarian




Η έκδοση αυτή αποτελεί μια κλωτσιά στα ισχνά πισινά των σκοταδιστών-χορτοφαγιστών που αιώνες, χιλιετηρίδες τώρα απεργάζονται αποτυχημένα σχέδια εξόντωσής μας. Γιατι πάντα έβρισκαν, βρίσκουν και θα βρίσκουν απέναντί τους, τους Σουβλοχίμ, τους θεϊκούς απεσταλμένους του Μεγάλου Σουβλακέα. Αιθέριες υπάρξεις από το στοιχειακό επίπεδο του αέρα και της φωτιάς, στοιχειακά πνεύματα θα έλεγε κανείς, φωτεινές αποτυπώσεις αιωνίων ψυχών στο ατελείωτο υφάδι του χρόνου, υπερβατικές και υπερδιαστατικές αντανακλάσεις συμπυκνώματος της Υπέρτατης Τσίκνας. Οι Σουβλοχίμ ζούν ανάμεσά μας, αόρατοι, αιθέριοι. Είναι η λάμψη στα μάτια μας όταν το γλυκοχάραμα μας ξυπνάει. Το χαμόγελο στα χείλη μας όταν δεν ξέρουμε γιατί χαμογελάμε. Είναι εκείνος ο συμπαθητικός άγνωστος που μας κοιτάει και γύρω του υπάρχει μια αδιόρατη λάμψη όταν τον κοιτάμε με την άκρη του ματιού μας. Είναι η αντανάκλαση του φωτός στην ψυχή μας και η θαλπωρή της αγάπης όταν νομίζουμε πως μείναμε μόνοι μας. Είναι η ασπίδα μας απέναντι στα ανορεξικά μοντέλα, τις ξερογκαγκανιασμένες χαζογκόμενες και τα βδελύγματα της χορτοφαγίας.

Σε αυτό το βιβλίο :

Προέλευση και γέννεση των Σουβλοχίμ : Πως ξεπήδησαν από την αιώνια αχλύ και την Υπέρτατη Τσίκνα

Η κατάβασή τους στη Γη : Μετά την αποπομπή των Σουβλοπλάστων από τη Σουβλαντάθ, οι Σουβλοχίμ αποστέλλονται από τον Σουβλακέα για να προστατεύουν και να καθοδηγούν την ανθρωπότητα, ώστε να βοηθήσουν την επιστροφή τους στας σουβλακέας μονάς.

Ιστορική πραγματικότητα – Αρχαιολογικά ευρήματα : Μυστικοί ναοί στην Παταγωνία, τριεδρικές πυραμίδες στο Αζερμπαϊτζάν, πεντάγωνα υπόγεια σπήλαια στο Παλέρμο, και φυσικά, στο κέντρο του κόσμου, στο στολίδι της γής, στην Ελλάδα μας, ο μεγαλοπρεπής ναός δωρικοκυκλαδικού ρυθμού στον Ισθμό της Κορίνθου (όπου μετά από χιλιετίες ακόμα ψήνουν σουβλάκια), ο λεπτεπίλεπτος μαρμαροφιλντισένιος ναός στη Λειβαδιά και το Χρυσελεφάντινο μαντείο του Λιανοκλαδίου.

Ιερά κείμενα,ιστορικές πηγές : Από τις Βέδες στο Τορά, από τον Γκιλγκαμές στον Οδυσσέα, από τον Ν’γκάλα Ουαντίγκουγκου στον Ηρακλή, από τη Βίβλο στη Θεογονία και από τον Dante Alighieri στον Christo Danti. Από τον ΝταΒίντσι στον Καρβέλα, από τον Λάϊμπνιτζ στον Πουανκαρέ, από τον Αρχιμήδη στον Κάντορ, από τον Καρδινάλιο Ρισελιέ στον Επίκτητο και πίσω, από τον Μαρκεζίνη στον Καρλομάγνο και από τον Σιμωνίδη στον Σουητώνιο. Όλοι στα κείμενά τους έχουν κρυμμένα, κωδικοποιημένα στοιχεία για την ύπαρξή τους. ΟΛΟΙ μιλάνε για αυτούς. ΜΕ αποδείξεις.

Τέχνη, λαογραφία : Ίχνη των Σουβλοχίμ στην τέχνη ανά τους αιώνας. Μελανόμορφα αγγεία, αγάλματα, οι τοιχογραφίες στα σπήλαια του Μπούγκου-Μπούγκου-Ία στη Μαλαισία. Απεικονίσεις στην ελληνιστική τέχνη. Πρωτοβυζαντινά και μεσοβυζαντινά μνημεία. Οι Σουβλοχίμ στη λαϊκή παράδοση του 1821 – τραγούδια της τάβλας και της ψητούρας. Τι κρύβεται πίσω από το οφτό αρνί της Κρήτης, τη γουρνοπούλα της Καλαμάτας και τα κοκορέτσια της Ρούμελης.


Όλα αυτά, εμπλουτισμένα με χάρτες, φωτογραφίες, απεικονίσεις, σχεδιαγράμματα, σε 985 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ σελίδες ιλλουστρασιόν σε οικολογικό χαρτί με οικολογικά μελάνια.
Ξε-σηκωθείτε ΤΩΡΑ και παραγγείλτε! Η αλήθεια δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Η αλήθεια είναι αμείλικτη και είναι εδώ, ΤΩΡΑ!

17 σχόλια:

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Γκιγκαλμές! Το έπος της Μεσοποταμίας..
Και την Ιστάρ, και την Ιστάρ..
στην πόλη Ουρού(κ)

pølsemannen είπε...

+Σουβλόγησον+ Γέροντα!

Και μη βγεί κάνα αντι-esterian βλογ, μαύρη τσικνα που το έφαγε!

Ανώνυμος είπε...

Εσταρινάκη να σε δω απέναντι από το Λιακόπουλο να προωθείς τις εκδόσεις Prophet Estarian, καί να πεθάνω με ένα souvlaki magnus στο στόμα.
ή με κοντοσούβλι
ή με κοκορέτσι
ή με εξοχικό
ή με κλέφτικο
ή...ασ το καλό παρασύρθηκα πάλι,ένεκα η δίαιτα !
Συγχώρησον τας αμαρτίας μου υπέρλαμπρε προφήτα!!!

Derek είπε...

ρε μπας και είναι ερωτευμένο το παιδί και το παρεξηγήσαμε???

(+Σουβλόγησον+)

Zaphod είπε...

Ως εντεταλμένος παρά τω προφήτη σας ευχαριστώ και ερωτώ τους νεοεισερχόμενους στο μβλόγιον εάν συντάσσονται μετά της νόστιμης ημών λατρείας, έτσι ώστε να τους μνημονεύσουμε ως απόστολους ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων :)

Ellie είπε...

Σουβλόγησον Μεγάλε Προφήτη!!!
Ποίον δρόμον θα πρέπει να ηκολουθήσω η αμαρτωλή ίνα μπορέσω προμηθευθώ τα ιερά βιβλία σας;

Τdi είπε...

Μια λάμψη θράκας φέγγει εκεί ψηλά, και σαν κρεατοφάγος με τα δώρα μου, ψάχνω Το φρεσκο στη Αγία Σχάρα Σουβλάκι.

Προς τα που να πάω να αφήσω πάπρικα και χτυπητή, πιπεράκι και αλατάκι για τον Υιό του μεγάλου Ψήστη?!

Τdi είπε...

Τις καλοψημένες καληνύχτες μου!

Derek είπε...

το σωστό θα ήταν να έγραφες μόνο όσους κηρύττουν

εμένα καλή μου ώρα μην με βάλεις ακόμα

όταν αποφασίσω να (αυτό)χειροτονηθώ και να αρχίσω να κηρύττω (από το δικό μου τσαρδί) τότε θα ενημερωθείς αρμοδίως

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Αφήνω τα σκαμπώ και τώρα ευθύς
το τηλέφωνο ζητώ.
100 και άλλα 27
σουβλάκια μυρωδάτα
και μπύρές εις καφάσιον
εκ Μύθου..ζυμωμένες,
Το Μαλόξ..δώρο μου
στο Μέγα Σουβλακέα
και προς διαχείρισιν του
εις τα + παγκάριαν+
Τον ..Prophet Estarian.

Urfurslaag είπε...

Αίσχος! παραπλανείτε τον κόσμο με τις ψευτοθρησκείες σας και δεν του επιτρέπετε να δει το φως το αληθινό στην μία και μόνη αληθινη θρησκεία την Λατρεία Του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος!

Ντροπή σας!
Βλάσφημοι!

Zaphod είπε...

@Urfurslaag
Πλανάσθαι πλάνην οικτράν κύριε. Το αγαπητό FSM είναι ο διεθνιστικός απεσταλμένος του σουβλακέα μιας και δεν έχουν την πολυτέλεια ολοι οι μη-ΕΛληνες να κατέχουν την θεία πιτογυρογνώση, όπως έχω αναφέρει σε παλαιότερο ποστ

@derek
ΟΚ, σας αφαιρούμε και καθαιρούμε από απόστολο.
Σας ευχόμαστε να τρώτε μόνο χόρτα και να το μόνο ποτό που πίνετε να είναι νερό :Ρ

island είπε...

+Ευλόγησον+ αγαπητέ.Έκανα όσαν αναφέρεις στην αρχή αλλά με λιγότερα κασόνια μπύρες και παλι είδα την αποκαλυψη.Περιήλθα σε άνα λευκό τοπίο με γκομενάκια με λευκές ρόμπες να με περιτριγυρίζουν και η θολούρα στο μυαλό μου ήτο αποκαλυπτική:Είδα την πεμπτουσία σε μπουκαλάκι να μου χορηγείται δια χειρώς.

Δεν πίστεψα ότι θα το πετύχω αυτό με λιγότερες μπύρες.Μήπως τελικά έχω το χάρισμα;Πες μου μεγάλε Προφήτη...

Humma Kavula είπε...

Προφήτα δώσε γνώση και φώτιση στο λαό και γω από κοντά θα ερμηνεύω τους θείους λόγους.

Εύγε Σουβλιακόπουλε της μπλογκόσφαιρας

Stefanos είπε...

Ο αριθμός των καταναλισκώμενων μπυρών δια την αποκάλυψη της αληθείας πρέπει να είναι οπωσδήποτε να είναι πρώτος αριθμός, και μάλιστα να ανήκει στους πρώτους του Mersenne. Ειδικά το 127 έχει και περίπου ενάμιση τόνο άλλες ιδιότητες ως πρώτος, αλλά αυτά είναι για τους πολύ μυημένους.
Ο,τιδήποτε λιγότερο του 127 λοιπόν, δεν είναι αρκετό, οπότε μάλλον απλά την ήκουσες τέκνο μου.
+Σουβλόγησον+

Hades είπε...

Χαίρομαι που βλέπω την αποκαλυπτική μας βιβλιογραφίαν να ξεδιπλώνεται ως φρεσκοψημένη αλάδωτη πίτα εις τον πάγκον της τυλίξεως...
Δεσμεύομαι ν'αποκαλύψω σωρεία από σουβλιβλικά κείμενα που διαθέτω εδώ κι αιώνας, μα που είχα κρυμμένα ένεκα του σκοταδισμού που μάστιζε τον κόσμον μας.
Η εποχή του Σαλατανά τελειώνει οριστικώς κι αμετακλείτως...

Ανώνυμος είπε...

Συντάσσομαι μετά της εσού θρησκείας
καί αναμένω την βάπτισίν μου ως αποστόλου ή απλού μέλους
Υ.Γ.Πειράζει να κοινωνώ καμμιά φορά στην απέναντι εκκλησία τού σεπτού Σουβλακοθανάση;
(αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστιν αμαρτία)