Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

Τι πιστεύομεν

Λατρεύουμε τον Μέγα Σουβλακέα τον Τσικνιστή. Αναφορικά με την θεία ουσία και παρουσία του αναμένεται να ακολουθήσουν πολλές δημοσιεύσεις.

Όνομα της νέας λατρείας Σουβλακισμός (ή μονοσουβλακισμός), οι δε πιστοί σουβλακισταί αποκαλούμενοι.

Αγωνιζόμαστε: Πρωτευοντος εναντίον της πείνας στον κόσμο. Τουλάχιστον τρεις φορές την μέρα.

Βασικός εχθρός του Σουβλακέα, άρα και των πιστών του, είναι ο αντισουβλακέας, ο εκπρόσωπος του απόλυτου σκότους. Είναι τόσο σκοτεινός, άραχνος και μαύρος που δεν τον έχει δει κανείς. Η νύχτα είναι σκέτο καταμεσήμερο σε σχέση με τούτο το μασκαρά. Για χόμπι έχει να γεμίζει τα θεία εδέσματα με χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, συντηρητικά και περιττό λίπος, κάνοντας την Θεία αυτή Κοινωνία δηλητήριο για την υγεία του πιστού, αντί για το αιθέριο έδεσμα που κανονικά είναι. Ως επακάλουθο πολλές φορές επέρχεται η απαίσια εξαντλοδίαιτα η οποία και εξαναγκάζει τους πιστούς σε παρανοϊκές πράξεις.


Σαν πράκτορες του αντισουβλακέα επί της γης δρουν οι πασίγνωστοι διαβολικοί χορτοφαγίστες (ή χορτοφαγίστας, ή αντισουβλακιστές), οι οποίοι και δεν ημπορούν πλέον να γευθούν την θεία ένωση μιας και απέχουν των λατρευτικών συνηθειών των πιστών με αποτέλεσμα πεπλανημένοι να περιπλανιωνται μακρυά από το φως της Αλήθειας. Σαν αποτέλεσμα αυτού έχουν μια φυσική ροπή προς επαχθείς και απεχθείς πράξεις, ροπή την οποία και ο αντισουβλακέας εκμεταλεύεται κατά κόρον. Ο Χίτλερ ήταν χορτοφάγος.



Επί της γης ιεραρχία της Αγίας Σουβλακικής Εκκλησίας του Σουβλακέα του Μέγιστου:
( προς τα παρόν μιας και όσο το πλήθος των πιστών ανεβαίνει, τόσο θα μοιράζονται σουβλάκια και αξιώματα)

Θεόπνευστη Θεοκρατία:
  • Προφήτης Estarian, ο περίλαμπρος και μεγαλοπρεπής. Φωνή του Σουβλακέα επί της γής, κατασκευαστής και διαμορφωτής σουτζουκακίων, κοιλαράς, μερακλής και καλοφαγάς. Η όλη ιδεολογία μας προέρχεται μέσω αποκρυπτογράφησης των λόγων του αφότου έχει μεθέξει της θείας ουσίας. Πολλαπλώς.
  • Αρχιερέας (pontifex maximus) Zaphod. Part-time ερμηνευτής και full time παρερμηνευτής των λόγων του προφήτη, υπεύθυνος επί οικονομικών ζητημάτων, former president of our very own Galaxy.
  • Θαυματοποιος Humma. Θαυματολόγος και θαυμάσιος, ερμηνευτής των λόγων του προφήτη, παιδί για όλες τις δουλειες, εκπληκτικός μασκετμπολίστας και παιδί-λάστιχο. Ο μόνος που στο στήθος του προβάλλουν ενίοτε οι λόγοι του Σουβλακέα με ανάγλυφα, πυρωμένα γράμματα, δείγμα της αλήθειας των πιστευω μας.
Κεναί θέσεις: Ελάχισται.



Απόστολοι της δόξας του Σουβλακέα:
  • Ellie με κύρια απασχόληση την αναδίφηση ("αποκωδικοποίηση") της ιστορίας των λαών, έτσι ώστε να ανακύψει η πραγματική ανθρώπινη ιστορία κάτω από την Σουβλακική δόξα
  • Stellini η οποία και καλείται να απαντήσει στο θεμελιώδες ερώτημα "συνδυασμοί σουβλακίου μετα πιτας με σφηνάκια κίτρινης τεκίλας"
Κεναί θέσεις: Καμιά δεκαριά.

3 σχόλια:

Ellie είπε...

Να θυμάμαι να μην μπαίνω στο blog με άδειο στομάχι...!!! Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα μετά!!! Κατά τ'άλλα εξακολουθώ να ζητώ το έλεος και την ευμένεια του Μέγα Σουβλακέα!

stellini είπε...

Με πίτα τυλιχτό σουβλάκι θεϊκό!! Τρία σφηνάκια tequila gold απαραιτήτως προηγούνται του ιεροτελετουργικού πριν την εναπόθεση του ιερού σουβλακίου εις τας στομάχους μας! Μετά απο την κατανάλωση τουλάχιστον δύο τυλιχτών σουβλακιων πίτα απ'ολα ( πιάνω με την περιγραφή μου όλες τις διαλέκτους ανα την Ελλάδα??)(μάλλον τους μπέρδεψα περισσότερο :P) τι λέγαμε?? ααα ναι.. και καθως η ιερότητα της tequila σαφώς και ακολουθεί την θεότητα του σουβλακιου.. καθώς είναι παγκοσμίως γνωστό οτι η tequila είναι το καλύτερο απεριτίφ ακολουθεί το τελετουργικό με τον παραδοσιακό τρόπο πιοσίματος της γλείφω - πίνω - δαγκώνω / αλάτι - τεκίλα - λάιμ. Ελλείψει lime μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την λεμονόκουπα που περίσσεψε από το στύψιμο επάνω από τα καλαμάκια!
VIVA SOUVLAKI MAGNUS! VIVA TEQUILA VIVA KATRAKYLA!

ΤΖΩΤΖΙΟΥ είπε...

…και προφανώς μέρος του τελετουργικού της Θρησκείας μας είναι η προετοιμασία για τις μεγάλες εορτές μας μέσω της καπνηστείας.