Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Επαναστατική προκήρυξη



Η παρούσα προκήρυξη συνετάχθη με σκόπο την ενημέρωση του λαού για την έναρξη του Ιερού μας Αγώνα ενάντια στα καταπιεστικές συνήθειες της σύγχρονης κοινωνίας έτσι όπως τις έχουν επιβάλλει οι εργατοφάγες πολυεθνικές με αποκλειστικό γνώμονα το κέρδος στο βωμό του οποίου έχουν γίνει και συνεχίζουν ασύδωτα να γίνονται πολλές θυσίες.

Εμείς είμαστε η τροχοπέδη στην ξέφρενη πορεία των Αμερικανών πρακτόρων και των εταιριών τους.

Φέρνουμε τη ρήξη και την ανατροπή. Οι εξελίξεις θα ακολουθήσουν σα ποταμός. Γιατί να λέμε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που το περιορίζουν;

Αγωνιζόμαστε για φαΐ για όλους χωρίς διακρίσεις, μία σχάρα γεμάτη και μία ψησταριά αναμμένη σε κάθε Ελληνικό νοικοκυριό.

Αγωνιζόμαστε για την καθιέρωση της Τσικνοπέμπτης ως επίσημης αργίας- Εθνικής εορτής.

Αγωνιζόμαστε για την ανακήρυξη των Καλυβίων και της Βάρης ως Αγίων Τόπων, τη Μέκκα της θρησκείας μας.

Αγωνιζόμαστε για την ανακήρυξη του Γάλλου και άλλες τινές μπυραρίες όπου έχουν πέσει ένδοξα Οσιομάρτυρες εν Ψητώ Αδελφοί μας, ως μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στην τρύπα του όζοντoς και το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Τα ψυγεία πρέπει να δουλεύουν στο φουλ, γιατί οι μπύρες μας πρέπει να είναι παγωμένες. Δεν ανεχόμαστε ούτε βαθμό Κελσίου παρακάτω.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στους κερδοσκόπους που «βαπτίζουν» κρέατα εισαγωγής ως ντόπια, γι’αυτό το λόγο απαιτούμε την κατάργηση του Μυστηρίου της Βαπτίσεως.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στην ασυδοσία των Ουρί του Παραδείσου. Κανένας δεν επιτρέπεται να ουρεί στον Σχαράδεισο ή Σουβλαντάθ διότι η μπύρα εκεί δεν προκαλεί συχνοουρία και άλλα αρνητικά επακόλουθα. Η μόνη τσίκνα που επιτρέπεται να αρωματίζει το χώρο είναι αυτή των καλοψημένων κρεατικών.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στους χορτοφάγους. Αν ακολουθήσουμε το ρητό που λέει : «είσαι ό,τι τρως» τότε προτιμώ να είμαστε γουρούνια παρά βλίτα. Τουλάχιστον στην πρώτη περίπτωση, μπορούμε να ρίχνουμε και κάναν πήδουλο μέχρι να γίνουμε πανσέτες. Τα ζόμπι είναι ηλίθια που δεν είναι χορτοφάγα;

Αγωνιζόμαστε ενάντια στην νηστεία- εγκράτεια που επιβάλλεται από άλλες θρησκείες με την υπόσχεση πως θα έχουν αφθονία αγαθών στη μετά θάνατο ζωή. Helloooooo. Είδαμε τι έπαθαν τα Σεραφείμ, τα Χερουβείμ και λοιποί άγγελοι εξάγγελοι που την πάτησαν πιστεύοντας στις φρούδες υποσχέσεις. Εδώ δεν έχουν ούτε φύλο, πως περιμέναν να τρώνε ο,τι θέλουν αν δε μπορούν ούτε να γαμήσουν.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στα λαχανικά που δημιουργήθηκαν από το Μεγάλο Σουβλακέα είτε για να διευκολύνουν το ζώο να κατέλθει εις τους στόμαχους ημών είτε για ντεκόρ σε πιάτα κρεατικών. Η βέβηλη παράλλαξη του αρχικού χαρακτήρα των σαλατών από συνοδευτικό, σε κυρίως πιάτο δε θα μείνει αναπάντητη.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στην θρησκευτική εκμετάλλευση των αγελάδων. Στη δική μας θρησκεία η αγελάδες είναι Ιερά ζώα αλλά όχι όσο παραμένουν ωμές. Οι λατρευτικές μας τελετές τις περιλαμβάνουν μόνο ψημένες.

Συνθήματά μας στον Αγώνα :

Μία σχάρα κενή φέρεται εστρωμένη των μπριζολών

Νυν υπέρ πάντων ο φαγών

Το κοκορέτσι δε γυρίζει πίσω.
Ακολουθήστε μας.

Ε.Ο. Κόκκινη Τσικνοπέμπτη
17Σ

6 σχόλια:

Stefanos είπε...

Ηγγικεν το νόστιμον ήμαρ μας επί Γής.
Κατακαυθήσονται οι άπιστοι, ξεροψησθήσονται αι αίγες και τα χοιρίδια.
+Σουβλόγησον+

Ellie είπε...

Σουβλόγησον δέσποτα τα αμαρτωλά τέκνα σου!!

Slartibartfast είπε...

Πιστεύω πως η Οργάνωση πρέπει να χρησιμοποιεί ως όπλα Κροκέτες (αντί για ρουκέτες)

Zaphod είπε...

Ε-πανάσταση μωρέ!

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Tο κοντοσούβλι, σύντροφοι!
Φαγοπότι, μόνο για επαναστάτες..
και να γεμίσει η σχάρα,η κενή.
ευθύς και... αμέσως!
Στα "Βλάχικα" θα χτυπήσουμε τους ιμπεριαλιστές.
Eγώ; και..μεθυσμένως.

pølsemannen είπε...

Όχι στις ξεφωνημένες χορτοφάγες αδελφές του ελέους!

Δεν υπάρχει τεστοστερόνη χωρις μπυρόνι!

Δεν υπάρχει βαρβατίλα χωρίς σαντζικοσκορδίλα!

+Σουβλόγησον+